Nieuwe series en films om te verslinden op Netflix

Films | Ben je alweer door je series heen en dreigt de verveling op te spelen? Geen zorgen, Netflix blijft in beweging. Ook volgende week komt opnieuw een lading verse films en series op het streamingplatform. Proximus stelt je alvast een paar nieuwe aanwinsten voor. 


Door Pickx

Deel dit nieuws

Trinkets - seizoen 2

Dit Amerikaans tienderdrama is al aan haar tweede seizoen aanbeland. ‘Trinkets’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kirsten Smith en het eerste seizoen kwam uit in juni 2019. Het verhaal draait rond drie tieners, Elodie, Moe en Tabitha, die elkaar leren kennen tijdens een bijeenkomst van de ‘Anonieme Winkeldieven’.  Ook al zijn de drie meisjes heel verschillend op vlak van uiterlijk en karakter, toch vormt zich een sterke band gebaseerd op hun gezamelijke liefde voor stelen. Na de dramatische finale van seizoen één schreeuwden fans om een vervolg en dat komt volgende week uit.
 
Zin in een goede portie tienerdrama? Het tweede seizoen van ‘Trinkets’ staat op 25 augustus op Netflix.

Rising Phoenix

‘Rising Phoenix’ vertelt samen met Paralympiërs het buitengewone verhaal van de Paralympische spelen. Tijdens de film zien we de Spelen evolueren van het puin van de Tweede Wereldoorlog tot het op twee na grootste sportevenement ter wereld. Het gevolg is een wereldwijde beweging die de manier waarop de wereld over beperkinen, diversiteit en menselijk potentieel denkt, blijft veranderen. De atleten in de film zijn onder meer Bebe Vio (Italië), Ellie Cole (Australië), Jean-Baptiste Alaize (Frankrijk) en Matt Stutzman (VS). De filmrelease zou samenvallen met Tokio 2020, maar zal nu een belangrijk onderdeel vormen van de festiviteiten in de aanloop naar de Paralympische Spelen volgend jaar.
 
Deze baanbrekende film is vanaf 26 augustus te zien op Netflix.

Unknown Origins

Spaanse films en series doen het al langer goed op internationaal vlak, kijk maar naar ‘La Casa de Papel’ en ‘Las Chicas del Cable’. Ook deze Spaanse thriller volgt in dat rijtje. ‘Unknow Origins’ brengt het verhaal van detective Cosme die op het punt staat om tegen zijn wil met pensioen te gaan. Net op dat moment richt een seriemoordenaar enorme ravage aan en beslist Cosme hem op te sporen samen met zijn vervanger David. De twee gaan op zoek naar de moordenaar via aanwijzingen die die alleen de nerdy, aan stripboeken verknochte zoon van Cosme kan ontcijferen.
 
Deze spannende thriller is beschikbaar op Netflix vanaf 28 augustus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top