Vijf komische series die je zeker eens moet gezien hebben op Netflix

Elke maand grasduint Proximus Pickx door het rijke aanbod van Netflix. Deze maand is onze blik gericht op vijf leuke comedyseries die je op het streamingplatform kan bekijken.

1. Rick and Morty

Deze serie volgt de avonturen van Rick Sandez, een alcoholverslaafde, depressieve en gewelddadige wetenschapper. Aan zijn zijde loopt Morty, zijn naïeve, verlegen en onderdanige kleinzoon. Samen trekken ze op pad om nieuwe werelden en dimensies te ontdekken. Deze komische animatieserie werd sinds de lancering in 2013 een echt kijkcijfersucces.

2. The Good Place

Eleanor Shellstrop is een vrouw met een nogal bedenkelijke reputatie. Wanneer ze sterft, komt ze terecht in een soort hiernamaals. Ze belandt in The Good Place, waar mensen terechtkomen als ze goede daden verricht hebben in hun leven. Al snel moet Eleanor verzwijgen wat ze op aarde heeft mispeuterd en volgt ze cursussen om een beter persoon te worden. The Good Place kreeg vier seizoenen. De laatste aflevering werd begin dit jaar uitgezonden.

3. Sex Education

De vlaggenschipserie van Netflix, Sex Education, onderzoekt de seksualiteit van adolescenten en jongvolwassenen. De focus ligt op Otis, de zoon van een sekstherapeut, die zelf een soort van seksadviesbureau start op de middelbare school. En ja, er wordt geen enkel thema uit de weg gegaan. Alle facetten van de seksualiteit komen aan bod. Een leuke serie die wat educatie bijbrengt op een entertainende manier!

4. Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt is een vrouw die tijdens haar tienerjaren belandt in een apocalyptische sekte. Ze verblijft vijftien jaar in een ondergrondse bunker om nadien te ontsnappen en te ontdekken dat de wereld nog steeds hetzelfde is als vroeger. Ze besluit haar oude leven terug op te pakken in New York, maar dat is buiten de sekteleider gerekend.

5. BoJack Horseman

In BoJack Horseman kom je het meest geliefde sitcom-paard uit de jaren 90 tegen, maar dan wel twintig jaar later. Zijn gloriejaren lijken voorbij, wat hem doet wegzinken in een ellendige midlifecrisis. Als je van het genre animatieseries houdt zoals The Simpsons, South Park en Archer, dan zit je bij BoJack Horseman aan het juiste adres.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?