Nieuw in Movies & Series

Series | Binnenkort verschijnen drie toptitels in Movies & Series: een hilarische komedie, een unieke animatiefilm en een serie die je best niet alleen bekijkt.

Door MF

Deel dit nieuws

Ontdek ze hier!

Urbanus: De Vuilnisheld

De komische animatiefilm ‘Urbanus: De Vuilnisheld’ werkt serieus op je lachspieren! In Tollembeek verschijnt een mysterieuze Rus, Igor, die gevaarlijk afval wil komen storten in ruil voor veel geld. De volwassenen vallen voor zijn list en sluiten een deal met hem. Urbanus wil met zijn geld alvast een dure verlovingsring voor Juf Pussy kopen. De kinderen in Tollembeek weten gelukkig beter en komen in opstand. Met de stemmen van onder meer Urbanus, Ben Segers, Frances Lefebure, Sien Eggers, Pieter Embrechts en Anke Helsen. Vanaf 29 augustus beschikbaar in Movies & Series! 

Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!
 


Your Name

In de Japanse animatiefilm ‘Your Name’ zijn de hoofdpersonages gescheiden door afstand, maar verbonden door het lot. Een jongen in Tokio en een meisje op het platteland krijgen vreemde dromen over elkaar en beginnen van lichaam te wisselen. Waarom overkomt dit hen? Kunnen ze elkaar ooit ontmoeten? Vanaf 7 september beschikbaar in Movies & Series! 

Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!

Into the Dark

‘Into the Dark’ is een unieke Amerikaanse horrorserie die je zal doen daveren! Elke aflevering draait rond een bepaalde feestdag (Thanksgiving, Halloween, Kerstmis, …) die net wat anders loopt dan gepland. Ook leuk is de heel afwisselende cast, je leert dus veel nieuwe acteurs kennen. Vanaf 11 september beschikbaar in Movies & Series! 

Ontdek de tv-optie Movies & Series en geniet meteen van een maand gratis kijkplezier!  

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top