5 redenen om een film te huren in de nieuwe VOD-catalogus op pickx.be

Tot op heden was de op aanvraag-catalogus van Proximus TV enkel beschikbaar via de tv decoder van je televisietoestel. Vanaf 13 augustus is het ook mogelijk om een film te huren via de website pickx.be. Hier zijn vijf redenen die de goesting aanwakkeren om deze nieuwe ondersteuning voor het hele gezin te gebruiken.

1. Beleef je emoties altijd en overal

Al zittend in de zetel, liggend in bed, of zelfs wanneer je het openbaar vervoer gebruikt: je kan nu overal naar de beste films kijken. En waarom niet rustig bij het zwembad met een kleine mocktail?

2. Kies in alle rust je film

Wie verdwaalde bij het vallen van de avond nog nooit in het labyrint van pareltjes in de Proximus Pickx VOD-catalogus? Nu kan je doorheen de catalogus bladeren, de details terugvinden of zelfs de trailer in een handomdraai bekijken op pickx.be.

3. Gedaan met het vechten om de afstandsbediening

Grote gezinnen zullen het wel herkennen: de strijd om de afstandsbediening. Het is nooit makkelijk om een programma te kiezen dat het hele gezin aanspreekt, vooral wanneer de smaken heel erg verschillen. Om dergelijke discussies te vermijden, stelt dit nieuwe medium je in staat om de geneugten te variëren en jong en oud tevreden te stellen.

4. Een kans voor degenen die geen televisie hebben

Proximus Pickx denkt ook aan de klanten die geen televisieabonnement hebben. EPIC-klanten zullen niet langer achterblijven door de afwezigheid van een decoder en kunnen nu profiteren van deze nieuwe functionaliteit op hun mobiele telefoon.

5. Een film huren is kinderspel

Wanneer de klant een film huurt, blijft de procedure hetzelfde als bij de decoder. Hij/zij bevestigt met een pincode en de film wordt op de volgende factuur aangerekend. Blijf op de hoogte van promoties, want Proximus Pickx beloont regelmatig zijn trouwe klanten.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?