Clip van de week: Little Bit Of Love

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. Nu het coronavirus weer opflakkert in onze contreien, is het met een bang hart afwachten hoe het najaar er zal uitzien. Hoe zwaar de muzieksector ook te lijden heeft onder rampspoed, sommige wereldartiesten vertikken het om zich over te leveren aan pessimisme en negativiteit. Zo ook Kesha, die in haar kersverse muziekclip met puppy-oogjes naar een beetje liefde hengelt.

De single prijkt op Kesha's jongste album 'High Road', dat in januari van dit jaar verscheen. De plaat is de opvolger van ‘Rainbow’ (2017), waarin Kesha haar frustraties, verdriet en woedde uitte over een moeilijke periode in haar leven. Ze was in een pijnlijke rechtszaak verwikkeld met haar producer Dr. Luke, met wie ze brak nadat ze beschuldigingen van seksueel misbruik aan zijn adres had geuit. Daarop vervolgde de producer haar wegens laster en eerroof en contractbreuk. Na jaren van procederen werd de zangeres uiteindelijk veroordeeld tot een schadevergoeding van ruim 340.000 euro.

In haar bevreemdende, zelf geregisseerde videoclip beleven Kesha en haar geliefde 'boezemkat' Mr. Peeps doldwaze avonturen. De video toont hoe Kesha in slaap dommelt en droomt over escapades met haar levensgrote poes, vertolkt door haar levenspartner Brad die een gigantisch hoofdmasker van een kat draagt. De greenscreen op de achtergrond tovert een bank, een champagnebar in Venetië en een Godzilla-achtige slooptocht door New York tevoorschijn. Ook zwerven ze op kippen rond in de woestijn, alvorens door de ruimte te zweven.

De clip heeft de allure van een schoolproject gefabriceerd door een tienernerd die iets te ijverig aan de slag is gegaan met Photoshop, maar is anderzijds ontzettend charmerend in al zijn dwaasheid. Bovendien maakt de enige echte Mr. Peeps een cameo in de clip, die opgenomen werd met een iPhone bij Kesha thuis.

 

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?