Dead Reckoning, true crime documentaire op Discovery Investigation

Films | Goed nieuws voor de fans van true-crime documentaires! Vanaf 1 september om 21 uur pakt Discovery Investigation uit met "Dead Reckoning", een serie waarin de Amerikaanse politie mysterieuze moordzaken tracht op te lossen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het oplossen van een moord lijkt op het maken van een enorme legpuzzel. Soms vallen de stukjes vanzelf op hun plek. Andere keren lijken geen van de puzzelstukjes in elkaar te passen en in deze zaken heeft de politie geen idee wat het grotere plaatje is en of er belangrijke stukjes ontbreken.

"Dead Reckoning" gaat over een aantal raadselachtige Amerikaanse moordonderzoeken. Om de mysteries op te lossen moet de politie nauwgezet onderzoek doen naar wat er is gebeurd. Dit omvat onder andere een reconstructie van het leven van het slachtoffer door achtergelaten aanwijzingen te bestuderen, zoals Facebook-gesprekken, opgeslagen Google-zoekopdrachten en bewaarde bonnetjes. Achter deze tragische moorden zit een verhaal verborgen dat het ontbrekende puzzelstukje is, zoals een geheime internetrelatie of een bittere rivaliteit. Zodra alle stukjes zijn gevonden moeten de rechercheurs ze in elkaar passen, zodat de zaak kan worden opgelost en er gerechtigheid kan geschieden.

"Dead Reckoning" is vanaf dinsdag 1 september om 21u te bekijken op Discovery Investigation, beschikbaar in het Family-pakket van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top