RWDM heeft Kevin Nzuzi Mata dan toch een contract gegeven. De Franse Congolees was al enkele weken op proef bij de Brusselaars en scoorde onder meer ook 2x in het oefenduel tegen OHL. Maar toch moest de 26-jarige spits tot nu wachten vooraleer hij zijn kribbel onder een contract kon zetten.
Nzuzi verdiende de voorbije jaren zijn strepen in het Championnat National; het derde niveau in Frankrijk. Hij heeft in dat kampioenschap 68 wedstrijden op zijn teller (FC Chambly, USL Dunkerque en Red Star FC) en scoorde daarin 14 goals. In 2014 - 2015 speelde hij ook nog vijf wedstrijden voor Chamois Niortais in de Ligue 2.

De aanvaller was sinds deze zomer transfervrij en tekende nu dus een contract voor één seizoen met optie voor nog een tweede jaar bij RWDM. Nzuzi is na Bangoura, Niangis en Yagan al de vierde offensieve versterking voor de Brusselaars.

Afgelopen weekend nam RWDM zelf wel afscheid van middenvelder Shean Garlito. De ex-aanvoerder van AFC Tubize besloot om zijn contract (met wederzijds overleg) te ontbinden.