Hoe is het de cast van 'Clueless' 25 jaar later vergaan?

In 1995 kwam de film ‘Clueless’ uit. Alicia Silverstone speelt de hoofdrol als Cher Horowitz, een populaire en zeer modebewuste studente van rijke afkomst. Onder meer Paul Rudd en Brittany Murphy verschijnen ook in de film. Wat is er 25 jaar later van hen geworden?

Alicia Silverstone

Silverstone was de hoofdrolspeelster en speelt de rijke en verwaande studente, voor wie uiterlijk vertoon zeer belangrijk is. In de jaren ’90 was Silverstone zeer populair en ze speelde mee in onder meer ‘Batman & Robin’. Ze is ook een dierenrechtenactiviste en veganiste en in 2009 publiceerde ze het boek ‘The Kind Diet’. Na ‘Clueless’ speelde de Amerikaanse actrice nog mee in een dertigtal films, maar ook in tv-series was ze vaak te zien. Silverstone vinden we terug in onder meer de Netflix-serie ‘The Baby-Sitters Club’.

Stacey Dash

Zij speelde Dionne, de beste vriendin van Cher, in ‘Clueless’. Ze deed nadien nog drie jaar mee in de tv-serie ‘Clueless’, maar de grote successen volgden niet meer. Ze acteerde in onbekende films, had gastrollen in tv-series zoals CSI, kreeg een rolletje in de videoclip ‘All Falls Down’ van Kanye West, verscheen in 2006 in Playboy en werkte ook een tijdje als journaliste voor Fox News. Dash verklaarde ook openlijk dat ze in jaren als tiener en twintiger kampte met een cocaïneverslaving.

Brittany Murphy

Murphy vertolkte in ‘Clueless’ de rol van Tai, een buitenbeentje die bevriend geraakte met Cher. Murphy maakte nadien nog naam door mee te spelen in de films ‘8 Mile’ – met Eminem –,  ‘Just Married’ en ‘Sin City’. De actrice kende dus een zeer goede carrière, maar in 2009 kwam het tragische nieuws dat ze op amper 32-jarige leeftijd was overleden.

Paul Rudd

Rudd kroop in de huid van Josh, op wie Cher een boontje heeft. De acteur deed het de jaren nadien bijzonder goed. Hij speelde onder meer Mike in de populaire serie ‘Friends’ en was in tal van andere bekende films aanwezig. Vooral zijn bijdrage als ‘Ant-Man’ heeft hem helemaal gelanceerd als topper in Hollywood. Hij speelt ook mee in de Netflix-serie 'Living With Yourself'.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?