Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Films | Zin in een reeks topfilms om de zomer mee door te brengen?

Door MF

Deel dit nieuws

Oscarwinnaars, romantiek, spanning, buitenlandse producties… Je vindt het allemaal in het nieuwe aanbod van de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Mike and Dave Need Wedding Dates

In de komedie ‘Mike and Dave Need Wedding Dates’ gaan Mike (Adam Devine) en Dave (Zac Efron) op zoek naar de perfecte dates voor het huwelijk van hun zus in Hawaï. Twee op het eerste gezicht vrome en lieve meisjes (Anna Kendrick, Aubrey Plaza) stellen zich kandidaat, maar blijken algauw gekker, cooler en onvoorspelbaarder dan de broers zelf ooit waren… Kunnen ze dat aan?
‘Mike and Dave Need Wedding Dates’ is vanaf 1 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Dark Waters aka Dry Run

De thriller ‘Dark Waters’ is een spannende film geïnspireerd op waargebeurde feiten. Advocaat Robert Bilott, vertolkt door Mark Ruffalo, is bereid om tot het uiterste te gaan wanneer hij een duister geheim ontdekt. Hij komt erachter dat een invloedrijk chemisch bedrijf al jaren aan ernstige vervuiling doet en dat in de doofpot stopt. Bilott klaagt het bedrijf aan en zet zo zijn toekomst, familie en eigen leven op het spel, maar hij moet en zal de waarheid aan het licht brengen.
‘Dark Waters’ is vanaf 3 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Farewell

In het comedy-drama ‘The Farewell’ maak je kennis met een Chinees-Amerikaanse familie die op een speciale manier omgaat met het feit dat Nai Nai, de grootmoeder, niet lang meer te leven heeft; ze houden het namelijk verborgen voor haar. Om de familie nog een laatste keer bij elkaar te krijgen voordat Nai Nai sterft, plannen ze een huwelijk. Alleen Billi, die in New York timmert aan een schrijverscarrière, is niet akkoord met haar zwijgplicht. Tegen de wil van haar ouders in vertrekt ze toch naar China om het huwelijk bij te wonen. Zal ze zwijgen tegen haar grootmoeder?
‘The Farewell’ is vanaf 3 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Turning

De horrorfilm ‘The Turning’, gebaseerd op het boek 'The Turn of the Screw' (Henry James), zal je doen beven! In een mysterieus huis op het platteland ontfermt kersverse nanny Kate (Mackenzie Davis) zich over twee vreemde weeskinderen, Flora (Brooklynn Prince) en Miles (Finn Wolfhard). Het duurt niet lang voordat ze beseft dat er iets grondig mis is met het huis en de kinderen, maar is het dan al te laat?
‘The Turning’ is vanaf 3 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Joker

‘Joker’ is uniek, aangrijpend en ongelooflijk krachtig. Dat de film twee Oscars won, zegt genoeg! Joaquin Phoenix speelt de rol van Arthur Fleck, een clown die door de maatschappij systematisch uitgelachen wordt en aan de kant gezet wordt. Op een bepaald moment breekt hij en kruipt hij volledig in zijn alter ego ‘the Joker’. Hij komt uiteindelijk in een neerwaartse spiraal van revolutie en criminaliteit terecht.
‘Joker’ is vanaf 4 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Survive the Night

In de spannende actiethriller ‘Survive the Night’ plegen broers Mathias (Tyler Jon Olsen) en Jamie (Shea Buckner) een overval die misloopt en leidt tot ernstige verwondingen. Ze stalken daarop een dokter, Rich (Chad Michael Murray), en gijzelen zijn vrouw en dochter. Als Rich Mathias niet opereert, overleeft zijn gezin het niet. De vader van Rich (Bruce Willis) moet ook helpen, maar dat is niet zo evident, aangezien vader en zoon een slechte band hebben. Kunnen ze de nacht samen overleven?
‘Survive the Night’ is vanaf 6 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Deep Blue Sea 3

Als je nog niet bang was van de klimaatverandering en haaien, dan ben je dat na het bekijken van ‘Deep Blue Sea 3’ zeker wel! In de derde film in de reeks ‘Deep Blue Sea’ verblijven dr. Emma Collins en haar team voor de derde keer op het eiland Little Happy om het effect van klimaatverandering te onderzoeken op de grote, witte haaien die er wonen. Het wordt gevaarlijk wanneer ze beseffen dat sommige haaien ‘veranderd’ zijn en honger hebben…
‘Deep Blue Sea 3’ is vanaf 11 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Operative

In de thriller ‘The Operative’ speelt Diane Kruger de rol van Rachel, een onbetrouwbare spion van de Israëlische geheime dienst Mossad. Tijdens haar vaders begrafenis verdwijnt ze plots. Het enige wat ze achterlaat, is een onduidelijk telefoontje naar haar vorige handler Thomas (Martin Freeman), die vervolgens door Mossad naar Israël geroepen wordt. Hij krijgt de opdracht haar terug te vinden en te beschermen, maar hij moet ook uitzoeken of ze een bedreiging vormt. Aan wiens kant staat Rachel?
‘The Operative’ is vanaf 15 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Koma

In de Russische film ‘Koma’ komt een jonge architect in een mysterieus accident terecht. In het ziekenhuis wordt hij in coma gehouden en daarna ontwaakt hij in een onbekende en vreemde wereld. Hij moet zien uit te zoeken hoe alles in elkaar zit om naar de realiteit te kunnen terugkeren. Overleeft hij zijn coma?
‘Koma’ is vanaf 19 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Awoken

De horrorfilm ‘Awoken’ is niet voor angsthazen. Jonge geneeskundestudent Karla (Sara West) probeert haar broer Blake (Benson Jack Anthony) te genezen van een terminale slaapziekte: ‘Fatal Familial Insomnia’. Als haar broer niet beter wordt, zal hij nooit meer slapen tot hij sterft. Terwijl Karla haar broer probeert te helpen, ontdekt ze dat er nog een andere, duistere reden is waarom hij ziek is. 
‘Awoken’ is vanaf 21 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Superman: Man of Tomorrow

Wil je graag het achtergrondverhaal van je favoriete superheld leren kennen? Dan is ‘Superman: Man of Tomorrow’ iets voor jou! De geanimeerde superheldenfilm focust op Clark Kent voor hij Superman wordt. Hoe groeide Clark op en hoe ontdekte hij zijn kracht? De film is ook nog eens ingesproken door de bekende stemmen van o.a. Darren Criss, Alexandra Daddario, Ryan Hurst, Zachary Quinto en Bellamy Young.
‘Superman: Man of Tomorrow’ is vanaf 24 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Mafia Inc.

De Canadese misdaadfilm ‘Mafia Inc.’ is perfect voor liefhebbers van spanning én een goed verhaal. De familie Gamache, een kleermakersfamilie, werkt al drie generaties lang voor de maffiafamilie Paternò. Wanneer Vincent Gamache de ‘godfather’ van de familie wil imponeren en een grote operatie opzet, heeft dat zware gevolgen voor beide families…
‘Mafia Inc.’ is vanaf 26 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Captive State

De film ‘Captive State’ speelt zich af zo’n tien jaar na de invasie van een buitenaardse macht. Het hoofdpersonage Gabriel Drummond (Ashton Sanders) staat, zoals alle mensen, voor de keuze: werkt hij mee of vecht hij voor zijn vrijheid? Wat zou jij doen?
‘Captive State’ is vanaf 26 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Never Too Late

In de unieke romantische komedie ‘Never Too Late’ zitten vier veteranen, ook wel ‘The Chain Breakers’ genoemd, in een rusthuis. Ze hebben het er niet naar hun zin en hebben allemaal nog één droom die ze willen verwezenlijken. Ze besluiten dan maar om te ontsnappen, maar met een geheugen dat niet altijd honderd procent werkt, blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan…
‘Never Too Late’ is vanaf 27 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top