Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Zin in een reeks topfilms om de zomer mee door te brengen?

Oscarwinnaars, romantiek, spanning, buitenlandse producties… Je vindt het allemaal in het nieuwe aanbod van de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Mike and Dave Need Wedding Dates

In de komedie ‘Mike and Dave Need Wedding Dates’ gaan Mike (Adam Devine) en Dave (Zac Efron) op zoek naar de perfecte dates voor het huwelijk van hun zus in Hawaï. Twee op het eerste gezicht vrome en lieve meisjes (Anna Kendrick, Aubrey Plaza) stellen zich kandidaat, maar blijken algauw gekker, cooler en onvoorspelbaarder dan de broers zelf ooit waren… Kunnen ze dat aan?
‘Mike and Dave Need Wedding Dates’ is vanaf 1 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Dark Waters aka Dry Run

De thriller ‘Dark Waters’ is een spannende film geïnspireerd op waargebeurde feiten. Advocaat Robert Bilott, vertolkt door Mark Ruffalo, is bereid om tot het uiterste te gaan wanneer hij een duister geheim ontdekt. Hij komt erachter dat een invloedrijk chemisch bedrijf al jaren aan ernstige vervuiling doet en dat in de doofpot stopt. Bilott klaagt het bedrijf aan en zet zo zijn toekomst, familie en eigen leven op het spel, maar hij moet en zal de waarheid aan het licht brengen.
‘Dark Waters’ is vanaf 3 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Farewell

In het comedy-drama ‘The Farewell’ maak je kennis met een Chinees-Amerikaanse familie die op een speciale manier omgaat met het feit dat Nai Nai, de grootmoeder, niet lang meer te leven heeft; ze houden het namelijk verborgen voor haar. Om de familie nog een laatste keer bij elkaar te krijgen voordat Nai Nai sterft, plannen ze een huwelijk. Alleen Billi, die in New York timmert aan een schrijverscarrière, is niet akkoord met haar zwijgplicht. Tegen de wil van haar ouders in vertrekt ze toch naar China om het huwelijk bij te wonen. Zal ze zwijgen tegen haar grootmoeder?
‘The Farewell’ is vanaf 3 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Turning

De horrorfilm ‘The Turning’, gebaseerd op het boek 'The Turn of the Screw' (Henry James), zal je doen beven! In een mysterieus huis op het platteland ontfermt kersverse nanny Kate (Mackenzie Davis) zich over twee vreemde weeskinderen, Flora (Brooklynn Prince) en Miles (Finn Wolfhard). Het duurt niet lang voordat ze beseft dat er iets grondig mis is met het huis en de kinderen, maar is het dan al te laat?
‘The Turning’ is vanaf 3 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Joker

‘Joker’ is uniek, aangrijpend en ongelooflijk krachtig. Dat de film twee Oscars won, zegt genoeg! Joaquin Phoenix speelt de rol van Arthur Fleck, een clown die door de maatschappij systematisch uitgelachen wordt en aan de kant gezet wordt. Op een bepaald moment breekt hij en kruipt hij volledig in zijn alter ego ‘the Joker’. Hij komt uiteindelijk in een neerwaartse spiraal van revolutie en criminaliteit terecht.
‘Joker’ is vanaf 4 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Survive the Night

In de spannende actiethriller ‘Survive the Night’ plegen broers Mathias (Tyler Jon Olsen) en Jamie (Shea Buckner) een overval die misloopt en leidt tot ernstige verwondingen. Ze stalken daarop een dokter, Rich (Chad Michael Murray), en gijzelen zijn vrouw en dochter. Als Rich Mathias niet opereert, overleeft zijn gezin het niet. De vader van Rich (Bruce Willis) moet ook helpen, maar dat is niet zo evident, aangezien vader en zoon een slechte band hebben. Kunnen ze de nacht samen overleven?
‘Survive the Night’ is vanaf 6 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Deep Blue Sea 3

Als je nog niet bang was van de klimaatverandering en haaien, dan ben je dat na het bekijken van ‘Deep Blue Sea 3’ zeker wel! In de derde film in de reeks ‘Deep Blue Sea’ verblijven dr. Emma Collins en haar team voor de derde keer op het eiland Little Happy om het effect van klimaatverandering te onderzoeken op de grote, witte haaien die er wonen. Het wordt gevaarlijk wanneer ze beseffen dat sommige haaien ‘veranderd’ zijn en honger hebben…
‘Deep Blue Sea 3’ is vanaf 11 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Operative

In de thriller ‘The Operative’ speelt Diane Kruger de rol van Rachel, een onbetrouwbare spion van de Israëlische geheime dienst Mossad. Tijdens haar vaders begrafenis verdwijnt ze plots. Het enige wat ze achterlaat, is een onduidelijk telefoontje naar haar vorige handler Thomas (Martin Freeman), die vervolgens door Mossad naar Israël geroepen wordt. Hij krijgt de opdracht haar terug te vinden en te beschermen, maar hij moet ook uitzoeken of ze een bedreiging vormt. Aan wiens kant staat Rachel?
‘The Operative’ is vanaf 15 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Koma

In de Russische film ‘Koma’ komt een jonge architect in een mysterieus accident terecht. In het ziekenhuis wordt hij in coma gehouden en daarna ontwaakt hij in een onbekende en vreemde wereld. Hij moet zien uit te zoeken hoe alles in elkaar zit om naar de realiteit te kunnen terugkeren. Overleeft hij zijn coma?
‘Koma’ is vanaf 19 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Awoken

De horrorfilm ‘Awoken’ is niet voor angsthazen. Jonge geneeskundestudent Karla (Sara West) probeert haar broer Blake (Benson Jack Anthony) te genezen van een terminale slaapziekte: ‘Fatal Familial Insomnia’. Als haar broer niet beter wordt, zal hij nooit meer slapen tot hij sterft. Terwijl Karla haar broer probeert te helpen, ontdekt ze dat er nog een andere, duistere reden is waarom hij ziek is. 
‘Awoken’ is vanaf 21 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Superman: Man of Tomorrow

Wil je graag het achtergrondverhaal van je favoriete superheld leren kennen? Dan is ‘Superman: Man of Tomorrow’ iets voor jou! De geanimeerde superheldenfilm focust op Clark Kent voor hij Superman wordt. Hoe groeide Clark op en hoe ontdekte hij zijn kracht? De film is ook nog eens ingesproken door de bekende stemmen van o.a. Darren Criss, Alexandra Daddario, Ryan Hurst, Zachary Quinto en Bellamy Young.
‘Superman: Man of Tomorrow’ is vanaf 24 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Mafia Inc.

De Canadese misdaadfilm ‘Mafia Inc.’ is perfect voor liefhebbers van spanning én een goed verhaal. De familie Gamache, een kleermakersfamilie, werkt al drie generaties lang voor de maffiafamilie Paternò. Wanneer Vincent Gamache de ‘godfather’ van de familie wil imponeren en een grote operatie opzet, heeft dat zware gevolgen voor beide families…
‘Mafia Inc.’ is vanaf 26 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Captive State

De film ‘Captive State’ speelt zich af zo’n tien jaar na de invasie van een buitenaardse macht. Het hoofdpersonage Gabriel Drummond (Ashton Sanders) staat, zoals alle mensen, voor de keuze: werkt hij mee of vecht hij voor zijn vrijheid? Wat zou jij doen?
‘Captive State’ is vanaf 26 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Never Too Late

In de unieke romantische komedie ‘Never Too Late’ zitten vier veteranen, ook wel ‘The Chain Breakers’ genoemd, in een rusthuis. Ze hebben het er niet naar hun zin en hebben allemaal nog één droom die ze willen verwezenlijken. Ze besluiten dan maar om te ontsnappen, maar met een geheugen dat niet altijd honderd procent werkt, blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan…
‘Never Too Late’ is vanaf 27 augustus beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Music Maestro

Internationale zussendag: deze bekende zussenbands veroverden de wereld

Op de eerste zondag van augustus vieren zij die gezegend zijn met een zus de internationale zussendag. Ook Proximus Pickx doet mee: wij serveren de meest gevierde zussenbands uit de muziekgeschiedenis

Bart Kaëll wordt 60: een portret van ‘Bart Gijselinck’

Vandaag is naast Will Tura ook een andere Vlaamse zanger jarig. Bart Gijselinck, u welbekend onder de artiestennaam Bart Kaëll, viert vandaag zijn zestigste verjaardag. Proximus Pickx vat voor u zijn

Will Tura wordt tachtig: een portret van de 'keizer van het Vlaamse lied'

Met een arsenaal van meer dan 700 hits heeft Will Tura volledig het recht om als ‘keizer van het Vlaamse lied’ beschreven te worden. Hij krijgt voor zijn tachtigste verjaardag een standbeeld in ‘zijn’

Muziekfestivals die cultuurgeschiedenis schreven, deel 2: de seventies

Nu we verstoken zijn van onze teergeliefde zomerfestivals, richt Proximus Pickx elke week zijn spots op een legendarisch festival dat zijn stempel gedrukt heeft op een welbepaald decennium. In dit twe

Het opmerkelijke verhaal achter de wereldhit ‘Mmmbop’

Proximus Pickx duikt elke week in de muziekgeschiedenis, op zoek naar de strafste verhalen achter zomerhits die wereldfaam hebben genoten. Deze keer doen we uit de doeken hoe de gruwelijk catchy zomer

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Herbeleef nog steeds het Klara on Tour-festival via Pickx TV

Je houdt van klassieke muziek en je hebt nog eens nood aan een festival? Dan zit je bij Proximus Pickx aan het juiste adres. Zo kan je op ons platform nog steeds terecht voor het Klara on Tour-festiva

Toerist in eigen land: deze muzikale wegwijzers gidsen je door West-Vlaanderen

Vlaanderen boven, aldus ene Raymond van het Groenewoud. Deze coronazomer is het uitgelezen moment om ons Vlaanderenland te herontdekken. Proximus Pickx grasduinde alvast in het Vlaamse muziekarchief o

Clip van de week: Cardigan

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. Nu het coronavirus weer opflakkert in onze contreien, is het met een bang hart afwachten hoe het najaar er zal ui

Beroemd en veelbesproken: It’s Britney, B*tch!

VIJF zendt vanavond “Britney Ever After” uit, een biopic die zelfs door de fans van Britney Spears - bij haar concerten roepen ze massaal 'It's Britney, B*itch' terwijl het ook de titel is van een pop

Muziekfestivals die cultuurgeschiedenis schreven, deel 1: de sixties

Nu we verstoken zijn van onze teergeliefde zomerfestivals, richt Proximus Pickx elke week zijn spots op een legendarisch festival dat zijn stempel gedrukt heeft op een welbepaald decennium. We bijten

One hit wonder: het verhaal achter het aanstekelijke La Bamba

'La Bamba' uit 1987 is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van die zomerhits die grijs gedraaid worden op de dansvloer. Dit aanstekelijk deuntje was oorspronkelijk een populair Mexicaans nummer v

Sport in de kijker

François Fornieri zorgt voor extra lokale verankering bij Standard

François Fornieri, eigenaar van het farmabedrijf Mithra, wordt aandeelhouder bij Standard en co-gedelegeerd bestuurder samen met Bruno Venanzi, die voorzitter blijft. Maar wie is die Luikse zakenman e

One day, one goal: de weergaloze treffer van James Rodriguez tegen Uruguay

Op 28 juni 2014, tijdens de match tussen Colombia en Uruguay, wist een zekere James Rodriguez de wereld te verbazen met zijn talent door zijn team voor het eerst in de geschiedenis naar de kwartfinale

Waarom iedereen van Ronaldo houdt

Of je nu Braziliaan of Argentijn bent of supportert voor Real Madrid of Barcelona, iedereen houdt enkel en alleen maar positieve gevoelens over aan de Braziliaanse voetballegende Ronaldo. Waaraan heef

Ingenieuze vrije trap Ronaldinho bezegelt WK-lot van Engeland

Het WK 2002 zal voor ons Belgen altijd in het geheugen gegrift blijven als het wereldkampioen waar de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast België richting de exit duwde in het achtste finaledu

One day, one goal: het weergaloze kunststukje van Giroud tegen Crystal Palace

De liefde tussen Arsenal en Franse balvirtuozen kent een lange geschiedenis. In 2012 streek Oliver Giroud neer op de Londense bodem. Ondanks zijn neus voor doelpunten, stoorden sommigen zich aan zijn

De zwaarste crashes in de Formule 1-geschiedenis

Vandaag is het dag op dag 44 jaar geleden dat Niki Lauda met zijn Formule 1-bolide zwaar crashte op de Nürburgring in Duitsland. Helaas voor de fans van de koninginnenklasse van de autosport was de cr

Terugblik op enkele memorabele finales van de US Open

Goed nieuws voor de tennisfans, want op maandag 31 augustus staat de start van de US Open gepland.

One day, one goal: Hamit Altintop scoort mooiste goal van 2010

Hamit Altintop nam het op 3 september 2010 met Turkije op tegen Kazachstan. De Turken wonnen met 0-3 en vooral de goal van Hamit Altintop ging de wereld rond. Een terugblik.

Nice to meet you ... Dimitri Van den Bergh

In deze kenningsmakingsrubriek laten we deze week ons licht schijnen op Dimitri Van den Bergh. Geen zorgen als de Antwerpenaar niet meteen een belletje bij je doet rinkelen, wij stellen de kersverse w

De 10 favorieten voor Milaan-San Remo!

Op zaterdag 8 augustus is het zover. Dan staat met Milaan-San Remo het eerste wielermonument op het programma.

One day, one goal: Tita Tovenaar Dembélé rolt Willem II in zijn eentje op

Mousa Dembélé stond te boek als misschien wel de meest talentvolle Rode Duivel van de huidige Gouden Generatie. Helaas toonde de oud-international slechts bij vlagen zijn absolute wereldklasse. Op een

One day, one goal: Perbut bezorgt Gent het delirium tegen Tottenham

Jérémy Perbet is er nooit echt in geslaagd om door te breken bij een topclub in de Jupiler Pro League. Toch is iedereen het erover eens dat de Fransman over een killerinstinct beschikt. In 2017 bezorg

Focus op films, series & tv

Deze series met powerladies in de hoofdrol moet je gezien hebben!

Dinsdagavond om 22:10 kan je op Canvas kijken naar Big Little Lies. Een serie waarin drie powerladies de hoofdrol spelen. Naar het verhaal van de sterke vrouwen uit Big Little Lies zetten we voor jou

Met deze films snuif je de sfeer van Amerikaanse ‘highschools' op!

Dinsdagavond omstreeks 20:30 kan je op Q2 kijken naar de muzikale komedie Pitch Perfect 2. Voor ons de ideale gelegenheid om een aantal rasechte ‘highschool’-films voor je op te lijsten!

Studio 100 brengt ‘100% Wolf’ naar de cinemazalen

Wat als je er al jaren naar uitkijkt om te transformeren in een weerwolf, maar dan verandert in een roze poedel? Studio 100 en Kinepolis Film Distribution brengen dit najaar een nieuwe held naar het w

Hoe is het de cast van 'Clueless' 25 jaar later vergaan?

In 1995 kwam de film ‘Clueless’ uit. Alicia Silverstone speelt de hoofdrol als Cher Horowitz, een populaire en zeer modebewuste studente van rijke afkomst. Onder meer Paul Rudd en Brittany Murphy vers

De Amerikaanse droom van Martin Sheen

Dankzij zijn indrukwekkende filmcarrière waarin hij naast de grootste namen van Hollywood mocht spelen, is Martin Sheen uitgegroeid tot één van de meest iconische figuren in de filmwereld. Hij is een

Waarom de comeback van Rad van Fortuin een zegen is

Alles komt terug, en al zeker gouden televisieformats die in het verleden garant stonden voor succes en hoge kijkcijfers. Vanaf vanavond draait het Rad van Fortuin weer, deze keer op VIER. Deelnemers

Voer voor filmjunkies: deze kaskrakers staan stijf van de drugs

Vanavond staat op CAZ de sci-fi thriller ‘Lucy’ op het programma, waarin drugs een prominente rol spelen. Proximus Pickx daalde af in de onderwereld van Hollywood en ging na welke andere kaskrakers va

Niet te missen op tv (3 augustus - 9 augustus): de leukste films en series

Zin om deze week een leuke film of serie te bekijken?

Will Tura wordt tachtig: een portret van de 'keizer van het Vlaamse lied'

Met een arsenaal van meer dan 700 hits heeft Will Tura volledig het recht om als ‘keizer van het Vlaamse lied’ beschreven te worden. Hij krijgt voor zijn tachtigste verjaardag een standbeeld in ‘zijn’

Bekroond kijkvoer: dit zijn de beste keizers van het witte doek

Vandaag is augustus aangebroken, de maand die vernoemd is naar de Romeinse keizer Gaius Iulius Caesar Octavianus, ook wel bekend als keizer Augustus. Proximus Pickx dook in de filmarchieven en ging na

Vijf fascinerende wist-je-datjes over monsterhit ‘Frozen’

Vanavond zendt VTM ‘Frozen’ uit, de prent die tot de komst van zijn sequel als de meest succesvolle animatiefilm ooit te boek stond. Voor de liefhebbers en superfans die zich nog dieper willen onderdo

Toerist in eigen land: deze films en series laten je West-Vlaanderen herontdekken

Vlaanderen boven, aldus ene Raymond van het Groenewoud. Deze coronazomer is het uitgelezen moment om ons Vlaanderenland te herontdekken. Proximus Pickx grasduinde alvast in het audiovisuele archief om

Nieuws van het esport-front

Onze landgenoot Davidp tekent bij G2 Esports en wint meteen vierde Ignition Series op Valorant

David Prins, alias “Davidp”, is een naam die CSGO-fans meer dan waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Hij was inderdaad een van onze beste vertegenwoordigers als professionele speler op het Valve-s

Nisqy en Cloud9 heersen over de LCS

Terwijl het LEC in volle gang is en ons een topseizoen biedt, staan twee Europese teams in de top 10 van ESPN’s global power rankings van de maand juli. Maar wat is het niveau van de LCS-teams aan de

Worlds 2020 op LoL gaan door ondanks coronacrisis

League of Legends-fans kregen dit weekend goed nieuws van Riot Games. De computerspelontwikkelaar kondigde aan dat de tiende editie van de League of Legends Worlds zal starten op 25 september. We're

Esportskalender: augustus

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! BELGIËLeague of LegendsBelgian League: play-offs | 3 augustus: wedstrijd

LG R6S: WanteD en Team86 bevestigen, Activit-E haalt uit

De tweede week van de nieuwe LouvardGame Rainbow Six Siege-competitie ging afgelopen maandag van start. Na de eerste twee felbevochten speeldagen hebben deze plaatsgemaakt voor enkele overtuigende suc

Belgian League: Aethra plaatst zich voor halve finales en Country Finals

Aethra Esports heeft donderdag een sterke prestatie neergezet met een dubbel geslaagd doel tegen Team 7AM. Alles is in gereedheid voor een ware clash tegen KVM om de finale van deze zomersplit te bere

De ultieme e-sport-headset – De Razer BlackShark V2

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de ultieme e-sport-headset: de Razer BlackShark V2. De headset heeft nieuwe Razer TriForce Titanium 50mm-drivers, een Razer HyperClear

Belgian League: Sector One is de eerste finalist

Afgelopen maandag stond in het teken van de start van de play-offs van de laatste Belgian League-split op League of Legends. De winnaar van de clash tussen Sector One en KVM Esports plaatste zich rech

CEO LowLandLions Filip Langerock: “We willen het eerste professionele team in de Benelux worden”

Enkele weken na de naamswijziging van Defusekids naar LowLandLions kijkt CEO Filip Langerock terug op deze keuze en blikt hij met ons terug op bijna zeventien jaar geschiedenis.Esports-liefhebbers zul

België maakt nieuwe teams bekend op PES en NBA 2K

Gisterennamiddag ging een tweet bijna onopgemerkt voorbij aan de horizon, maar de BeSF (Belgian Esports Federation) kondigde zijn nationale vertegenwoordigers op NBA 2K en PES aan. BREAKING NEWS !We

Play-offs Belgian League: vier teams gaan de laatste rechte lijn in

De groepsfase van de zomersplit is voorbij en de vier gekwalificeerde teams zijn bekend. Hoewel Sector One de status van grote favoriet opgekleefd krijgt, is een verrassing altijd mogelijk… We maken p

Belgische speler op Valorant iDex: “De moeilijkheid ligt in het begrijpen van de vaardigheden van je tegenstander”

Vandaag hebben we een afspraak met Sammy “iDex” Van de Weghe, voormalig speler op CSGO en nu op Valorant. We vroegen hem naar zijn ervaringen en verleden. Ook zijn nieuwe carrière op het spel van Riot

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?