Tien jaar One Direction: hoe is het met de bandleden?

Muziek | Op 23 juli viert One Direction zijn 10-jarig bestaan! Een jubileum waar hun fans blij mee zijn, aangezien de groep hen voor de gelegenheid nieuwe beelden, clips en backstage-anekdotes aanbiedt. Maar wat is er geworden van de vijf leden van deze boyband?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zayn Malik

In 2015 verliet de zanger als eerste de groep vanwege psychische problemen zoals stress, angst en eetstoornissen. Hij verlangde naar een normaal leven, maar hervatte uiteindelijk met een solocarrière. Het jaar daarop keerde hij terug met het hitalbum "Mind of Mine". In 2017 werkte hij samen met Sia voor de hit "Dusk Till Dawn", die zijn carrière opnieuw lijkt te lanceren. Helaas had zijn album "Icarus Falls", uitgebracht in 2018, niet het verwachte succes. De zanger is wel nog steeds gelukkig, want hij heeft ook de liefde van zijn leven ontmoet en is nu samen met het prachtige model Gigi Hadid. Laatstgenoemde heeft onlangs ook haar zwangerschap aangekondigd.

Harry Styles

Harry Styles is onmiskenbaar de grote winnaar van het uiteenvallen van One Direction. Styles was toen de frontman van de groep, nu haalt hij successen als soloartiest. Hij bracht zijn eerste soloalbum uit in 2017, getiteld "Sign of the Times”. Hij vervolgde met een wereldtournee en, in 2019, een tweede album getiteld "Fine Line". Het nummer "Watermelon Sugar" staat erop en het lijdt geen twijfel dat je het deze zomer zal horen, want het liedje is vaak op de radio te horen! Wat zijn privéleven betreft, houdt de acteur meer geheimen. Zijn fans? Die fantaseren er maar op los om toch maar een idee over zijn privéleven te krijgen. 

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson is erg gehecht gebleven aan de X Factor-show, waar One Direction ooit ontstond. Op dat podium presenteerde hij zijn eerste non-One Direction-single, "Just Hold On", in samenwerking met DJ Steve Aoki. De zanger kondigde onlangs de release van een nieuw album genaamd “Walls" aan. Aan de carrièrekant zit Louis Tomlinson dus nog steeds op schema! Helaas heeft hij het in zijn privéleven moeilijker omdat hij in korte tijd te maken kreeg met de dood van zijn moeder en zusje, de eerste met leukemie en de tweede met een overdosis. Hij beweert echter kracht uit deze beproevingen te halen.

Liam Payne

Na One Direction bleef Liam zijn muzikale talenten ontdekken door singles uit te brengen, vaak in samenwerking met andere artiesten. Zo ook bijvoorbeeld met de rapper Quavo met wie hij het liedje "Strip That Down" creëerde, of Rita Ora met "For You". De laatste titel is ook een deel van de soundtrack van de film "Fifty Shades Lighter". Pas in december 2019 lanceerde Liam zijn eerste soloalbum, getiteld LP1. Geen groot succes, maar we kunnen erop rekenen dat de ster zijn zaakjes diversifieert. Hij is bovendien model voor het kledingmerk Hugo Boss.

Niall horan

Niall Horan probeerde ook zijn geluk te vinden met een solocarrière. Hij bracht eerst een paar singles uit, zoals "Slow Hands", die hij sensueler en pittiger wilde maken dan de liedjes van One Direction. Het was in 2017 dat hij zijn eerste album zonder de band uitbracht, getiteld "Flicker". Hoewel het succes op zich liet wachten daar dit album relatief weinig werd uitgezonden, belet dat niet dat de jonge zanger weer in het zadel kruipt en een tweede album maakt. "Heatbreak Weather" werd afgelopen maart uitgebracht, opnieuw helaas zonder grote potten te breken...

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top