Proximus heeft deal met Eleven Sports om de ePro League uit te zenden

Door Proximus

Deel dit nieuws

Eleven Sports heeft een akkoord bereikt met Proximus om in de komende vijf seizoenen het Belgische voetbal uit te zenden. En daar hoort ook de Proximus ePro League bij!

Het nieuws werd officieel aangekondigd: Eleven Sports heeft een contract ondertekend met de Pro League om alle Belgische voetbalcompetities gedurende vijf jaar uit te zenden. In de deal zitten 1A, 1B, de Super Women’s League, de Beker van België en ook de Proximus ePro League! Het nieuws zal de kijkers en vooral jullie, onze lezers, bekoren, want Proximus heeft de krachten gebundeld met Eleven Sports om de uitzendingen van de Pro League-wedstrijden te blijven aanbieden. Ook de ePro League maakt dus deel uit van de overeenkomst. We hopen dat die in de toekomst op al je schermen, inclusief Twitch, zal worden uitgezonden en jou zal bereiken via nieuwsartikels, hier op Pickx! Wij kijken alvast uit naar nog meer prachtige doelpunten en verrassingen in de komende jaren!

Hopelijk zien we je dus binnenkort op Twitch of voor het grote scherm, zodat we allemaal samen kunnen genieten en beven gedurende de volgende edities van de Proximus ePro League!

© Eleven Sports

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top