Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness: een entertainmentkoppel dat de tand des tijds doorstaat

Films | De ene is een van de bekendste Hollywoodacteurs van het moment, terwijl de andere voornamelijk gekend is in Australië. Ondanks het grote leeftijdsverschil is het paar Hugh Jackman - Deborra-Lee Furness hechter dan ooit.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Acteur Hugh Jackman en zijn echtgenote Deborra-Lee Furness zijn reeds 24 jaar getrouwd. Ondanks een leeftijdsverschil van 13 jaar zijn ze nog steeds dolverliefd. Ze ontmoetten elkaar in 1995 op de set van de serie "Correlli", een Australische reeks waarin Deborra-Lee Furness de hoofdrol speelde.

Over zijn ontmoeting met zijn toekomstige echtgenote wist Jackman achteraf het volgende te zeggen: "Ze was de vedette van de serie en ik had meteen een zwak voor haar, zoals iedereen op dat moment. Ik was zo gegeneerd dat ik een week lang niet met haar durfde praten totdat ik haar uitnodigde voor een avondje met zo'n 20 andere personen. Ze vroeg me of er een probleem was of ofdat ze me had verveeld. Na twee, drie glazen heb ik haar toevertrouwd dat ik verliefd op haar was. Ze vertrouwde me meteen toe dat het wederzijds was en van het een kwam het ander."

Een modelkoppel

Jackman modelleerde eigenhandig het design van hun huwelijksringen, waarop de inscriptie "Om paramar mainamar" prijkt. Die leuze uit het Sanskriet wil zoveel zeggen als 'wij wijden onze unie aan een hogere macht". Hugh Jackman staat er dan ook om bekend reeds vanaf zijn 20ste transcendentale meditatie te beoefenen.

Als uitzondering op het mondaine Hollywoodwereldje is het koppel nog steeds op en top verliefd en lijken ze het ideale leventje te leiden. Ter gelegenheid van hun twintigste huwelijksverjaardag lichtte Hugh Jackman toe dat zijn levensmotto "Een gelukkige vrouw betekent een gelukkig leven" is. Na twee miskramen besliste het koppel om hun twee kinderen Oscar en Ava te adopteren.
In een recent interview ter promotie van zijn laatste film "The Greatest Showman" liet de acteur weten dat hij nooit nog het witte doek zou delen met zijn vrouw: "Ik zou maar al te graag nog eens met haar samenwerken, maar zij heeft in het prille begin één, wijze regel vooropgesteld en die luidt dat we nooit terzelfdertijd zouden werken". Misschien is dat wel de verklaring van hun huwelijksgeluk?

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top