Nieuw op Netflix deze week

Films | Ben je aan het einde gekomen van je favoriete serie? Geen nood, Netflix voegt elke week nieuwe films en programma’s toe. Een kleine selectie van de nieuwigheden van deze week.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Suits – Seizoen 8

Een student maakt vanwege zijn intelligentie indruk op een topadvocaat en hij krijgt een felbegeerde baan als assistent-advocaat, ook al heeft hij geen rechtendiploma. Sinds het eerste seizoen van de befaamde serie heeft Mike New York verlaten en blijft enkel Harvey over om het bedrijf te leiden.

Hij gaat de krachten bundelen met Robert Zane om het bedrijf overeind te houden. Een nieuwe rekruut vervoegt het team, Samantha Wheeler (gespeeld door Katherine Heigl), en dat is een protegée van Robert Zane.

Suits: Seizoen 8 is vanaf zaterdag 18 juli beschikbaar op Netflix.

The Equalizer 2

Tussen Denzel Washington en regisseur Antoine Fuqua is er een goede verstandhouding. De twee werken voor de vierde keer samen, nadat ze eerder al voor de eerste Equalizer, Training Day en The Magnificent Seven samenwerkten. Robert McCall - een ogenschijnlijk gewone man met bovenmenselijke vechtvaardigheden – rouwt, leest Marcel Proust en werkt als chauffeur voor het carpoolbedrijf Lyft. ’s Nachts vereffent hij de rekening aan misdadigers.

Zijn verleden haalt hem echter in en hij merkt dat er een gevaarlijk spel van kat en muis aan de gang is met een tegenstander die hij niet had verwacht. Een film van Antoine Fuqua, met Denzel Washington, Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independance Day) en Melissa Leo (Fighter).

Vanaf zondag 19 juli te zien op Netflix.

Désobéissance

Een jonge orthodox-joodse vrouw keert terug naar huis na de dood van haar vader. Haar terugkeer zorgt wel voor spanning in de gemeenschap wanneer ze haar beste vriendin meedeelt wat ze voor haar voelt.

Er ontstaat een grote passie wanneer ze de limieten opzoeken tussen hun geloof en hun seksualiteit. Een film van Sebastián Lelio, met Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola, Lasco Atkins en Cara Horgan.

Vanaf zondag 19 juli te bekijken op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top