Kijk je mee naar deze grappige internetfilmpjes?

Nieuws | Elke week diept Proximus Pickx de grappigste internetfilmpjes voor jou op. Ook deze week beloven we dat je zal dubbel liggen van het lachen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De chimpansee en het leeuwenwelpje

In deze schattige video zien we hoe een chimpansee een flesje melk geeft aan een leeuwenwelpje. De chimpansee bekommert zich duidelijk over het schattige diertje want op het einde kust ze het dier zelf op het hoofd. Schattig!

 

De hond en de selfie

Een man filmt hoe zijn vrouw een selfie neemt met de hond. Beide lijken heel geconcentreerd te zijn totdat ze doorhebben dat ze gefilmd worden. De hond kijkt de man aan met een zeer bedenkelijke en hilarische blik.


Bang van het vuurwerk

Gusto, een twaalfjarige golden retriever, is bang van vuurwerk. Eenmaal het luide feestgedruis begint, zoekt Gusto de badkamer op en sluit hij zichzelf op. Om helemaal niets meer van het lawaai te moeten horen, zet Gusto zelfs de ventilatie op. Nu kan Gusto eindelijk tot rust komen!

 
Here's how 12 year old Gusto copes with fireworks and thunderstorms. He shuts himself in the bathroom and turns on the overhead fan for white noise. Here it is, finally captured on video. from r/funny

Luide bovenburen

Maken de voetstappen van jouw bovenburen ook veel lawaai? Deze twee vrienden uit Indiana (V.S.) hebben daar een oplossing voor gevonden: maak even luide voetstappen terug… maar dan op het plafond.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top