Dertigers' blikt derde seizoen in

Series |

De populaire reeks ‘Dertigers’ blikt de komende weken z’n derde seizoen in. Vanwege de coronapandemie werden de opnames voor onbepaalde tijd uitgesteld. Komende maandag 6 juli vangen de opnames eindelijk aan, mét de nodige social distancing maatregelen. Het derde seizoen zal nog dit najaar te zien zijn op Eén. Hieronder geven we drie redenen mee waarom wij de reeks zo goed vinden. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

1. Uit het leven gegrepen

Zoals gekend volgt ‘Dertigers’ de dagdagelijkse beslommeringen en alledaagse avonturen van zes vrienden in hun dertiger jaren. De vriendenkring bestaat uit Pieter, Saartje, Nora, Bart, Tinne en Alexander. De alledaagsheid van sommige van de scènes en de problemen van de hoofdpersonages zorgt voor een heel grote herkenbaarheid bij het publiek. Het is net deze herkenbaarheid die veel fans aanspreekt en de reeks zo geliefd maakt. De scenaristen van de serie gaven reeds in verschillende interviews aan dat ze hun inspiratie zochten in hun eigen vriendenkring en omgeving.

2. De romance tussen Saartje en Pieter

Wat is een reeks zonder een goeie dosis romantiek? Hoewel ook het liefdesleven van de andere personages niet onaangeroerd blijft, spreekt de romance tussen Saartje en Pieter het meeste tot de verbeelding. Deze nam het vorige seizoen . Na een ongeluk, waarbij het zoontje van Pieter bijna bij betrokken was, leek het over en uit tussen de twee. Uiteindelijk verzoenden ze zich toch maar daar stak An, de ex van Pieter, een stokje tussen. Saartje vertrok opnieuw naar Londen en liet een verwarde en boze Pieter achter. Wordt hun romance vervolgd? 

3. De vriendschap

Hét centrale element in de reeks is de vriendschap tussen Pieter, Saartje, Nora, Bart, Tinne en Alexander. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen karakter en eigenaardigheden, wat zorgt voor de nodige botsingen, discussies en ruzies. Maar wat er ook hun pad kruist, of het nu een scheiding, faillissement of bedrog is, de zes vrienden steunen elkaar door dik en dun. Kortom, een vriendengroep waar iedereen van droomt.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top