Kijk mee naar de beste filmpjes van het internet!

Films |

Hoera! Het einde van de werkweek is in zicht. Dat vieren we door dolkomisch te lachen met het beste grappen uit de moppentrommel van het wereldwijde web. Dus sit down, relax en hou je klaar om eens goed te gieren. 

 

Door Pickx

Deel dit nieuws

'Hallo, ik ben geit.'

Kandidaten van televisieprogramma 'Blind Gekocht' kijken niet op een verrassing meer of minder bij de aankoop van een woonst. Maar ook zij zouden raar opkijken wanneer plots een jong geitje vanonder het fornuis kruipt en zichzelf komt voorstellen. Deze eigenaar heeft geen huis gekocht met verborgen gebreken, wel eentje met een verborgen troef.

 

Hondje heeft het even te warm

Wat doe je als je het te warm hebt als hond? Je wordt wakker, stapt uit je kooitje, loopt naar de ventilator en draait hem jouw richting uit. Nadien loop je terug naar je kooitje en slaap je lekker verder. Dat is exact wat dit hondje deed en wij ook zouden doen als het even veel te warm wordt. Moet kunnen… toch?

 

'Hey Twitter!'

In deze komische video nemen enkele YouTubers Twitter’s verificatiebeleid op de korrel. De makers van de video wijzen erop dat Twitter niet altijd even consequent is in het uitdelen van verificatie-labeltjes (blauwe vinkjes). ‘Ben je een Youtuber of Twitchsteamer met miljoenen volgers? Dan vang je dikwijls bot bij Twitter. Maar schrijf je enkele artikels? Dan moet je bijna geen moeite doen voor een geverifieerd account te krijgen.’

Doet ze het of doet ze het niet?

Deze kat kijkt overduidelijk graag mee met de familie naar televisie. Maar wanneer plots de grote oren van de hond haar aandacht trekken, is ze afgeleid en twijfelt ze heel lang om er niet mee te gaan spelen.

Ze denkt diep na terwijl haar baasje haar gedachteproces vastlegt op camera en zich logischerwijs een kriek lacht. Gaat de poes uiteindelijk over tot de aanval? Zal de hond zijn oren kunnen redden? Ontdek het in het filmpje hieronder.
 

'Waar komt dat geluid vandaan?'

Deze jonge monteur is zich van geen kwaad bewust. De motorfiets waar hij aan werkt lijkt goed te werken maar toch klinkt er een raar geluid. 'Wat kan dat geluid toch zijn,' lijkt hij zich af te vragen. Ondertussen kijkt er iemand op zijn vingers en over zijn schouders mee. Weet die persoon misschien iets meer?

 

@ismailyildiz98

 

? original sound - Meniti Cahaya Ilahi

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top