OHL geeft eerste details vrij uit de voorbereiding richting promotiefinale

Sport | Bij OH Leuven hebben ze - mede door de trainerswissel - relatief lang gewacht met het vrijgeven van de eerste oefendetails uit de voorbereiding op het nieuwe seizoen én op de promotiefinale. Maar nu sijpelen toch de eerste gegevens door.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste oefenpot staat al gepland op woensdag 1 juli. Dan oefenen de Leuvenaars tegen de buren van KHO Bierbeek. Op dinsdag 7 juli trekken Marc Brys en co naar Nederland, waar OHL op een vierdaags oefenkamp gaat. Die stage zal afgesloten worden met een oefenduel, maar de tegenstander werd nog niet vrijgegeven.

Op zaterdag 18 juli volgt er dan een duel tegen RWDM en een weekje later komt KV Mechelen op bezoek aan Den Dreef. Op 2 augustus staat dan de promotiefinale tegen Beerschot gepland.

De club laat via de officiële website wel weten dat er nog heel wat meer oefenduels gepland gaan worden omdat de ploeg zich voor de finale én voor het nieuwe seizoen moet klaarstomen. Maar de rest van het schema wordt op een later tijdstip online geplaatst. Alle wedstrijden uit de voorbereiding worden zonder publiek gespeeld.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top