Benefietshow 'Global goal: Unite for our Future' zaterdag en zondag op Pickx Live

Muziek | Shakira, Miley Cyrus, Coldplay en Usher zijn enkele van de wereldsterren die zaterdag 27 juni van de partij zijn op een online benefietconcert om de onevenredige impact te benadrukken die COVID-19 heeft op gemarginaliseerde gemeenschappen, waaronder gekleurde mensen, mensen die in extreme armoede leven en anderen die met discriminatie worden geconfronteerd. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een eerlijke toegang tot een betaalbaar vaccin garanderen voor iedereen die dat nodig heeft, dat is de grote opzet. De show wordt voorafgegaan door een nieuwe donorconferentie geleid door Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. Het concert zal zaterdag 27 juni vanaf 20 uur bij ons uitgezonden worden op Pickx Live, zowel op tv als online. Op zondag volgt er een herhaling 's middags (12u) en om middernacht (24u).

De donorconferentie en het concert vormen het orgelpunt van de campagne 'Global goal: Unite for our Future' van de Europese Commissie en de internationale ngo Global Citizen. 

Plejade aan beroemdheden

Het grote avondconcert wordt gepresenteerd door acteur Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Op de affiche pronken wereldsterren als Coldplay, Shakira, Justin Bieber, Usher, Miley Cyrus en Christine and the Queens. Ook andere beroemdheden leveren een bijdrage. Zullen onder anderen ten tonele verschijnen: ex-stervoetballer David Beckham, comedian Chris Rock, acteur Hugh Jackman en actrices Charlize Theron en Salma Hayek.
 
De benefietshow 'Global goal: Unite for our Future' wordt op zaterdag 27 juni bij ons uitgezonden op Pickx Live, zowel op tv als online, vanaf 20 uur. Op zondagmiddag en om middernacht volgt er een herhaling op Pickx Live.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top