Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Films | Benieuwd naar nieuwe topfilms vol spanning, humor en actie die slechts een druk op de knop van je verwijderd zijn?

Door MF

Deel dit nieuws

Ontdek hier het nieuwe aanbod van de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx!

Light of My Life

De film ‘Light of My Life’ speelt zich af tien jaar nadat een pandemie bijna alle vrouwen op aarde heeft uitgeroeid. Het jonge meisje Rag (Anna Pniowsky) en haar vader (Casey Affleck) proberen te overleven, wat betekent dat Rag vermomd moet worden als jongen. Er zijn genoeg criminelen die het meisje maar wat graag zouden willen ontvoeren, nu vrouwen zo zeldzaam geworden zijn. ‘Light of My Life’ is vanaf 25 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Echoes of Fear

Op het puntje van je stoel met je nekharen overeind… Dat is wat je voelt wanneer je ‘Echoes of Fear’ bekijkt, de horrofilm van Brian en Laurence Avenet-Bradley! Alisa (Trista Robinson) verliest plots haar grootvader en erft daarna zijn huis. Als ze vermoedt dat iets duivels en bovennatuurlijks binnen rondsluipt en haar grootvader niet zomaar gestorven is, gaat ze met haar vriendin Steph (Hannah Race) op zoek naar antwoorden. ‘Echoes of Fear’ is vanaf 25 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!  

Never Grow Old

De film ‘Never Grow Old’ brengt je terug naar het Wilde Westen. Het christelijke stadje Garlow is rustig en vredig tot het brutaal overgenomen wordt door een bende geleid door Dutch Albert (John Cusack). Ze gebruiken de lokale ondernemer Patrick Tate (Emile Hirsch) door hem goed geld te betalen om hun slachtoffers te begraven. Blijft hij bevuild geld aanvaarden of brengt hij zijn familie in veiligheid door de kant van het volk te kiezen? ‘Never Grow Old’ is vanaf 25 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!  

Dark Waters

In de thriller ‘Dark Waters’, geïnspireerd op waargebeurde feiten, is advocaat Robert Bilott (Mark Ruffalo) bereid om tot het uiterste te gaan. Wanneer hij erachter komt dat een invloedrijk chemisch bedrijf al jaren aan ernstige vervuiling doet en dat in de doofpot stopt, klaagt hij het aan. Hij zet zijn toekomst, familie en eigen leven op het spel, maar hij moet en zal de waarheid aan het licht brengen. Straffe film! ‘Dark Waters’ is vanaf 1 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!  

Little Women

Het boek ‘Little Women’ van Louisa May Alcott is al vaak verfilmd, maar nooit zoals de versie van regisseur Greta Gerwig. Jo March (Saoirse Ronan), een van de vier zussen die de hoofdrol spelen (naast Emma Watson als Meg, Florence Pugh als Amy en Eliza Scanlen als Beth), leidt je doorheen het leven van vier jonge vrouwen die zichzelf en elkaar leren kennen, volwassen worden en vechten voor hun dromen. De film is een echte klassieker en heeft een topcast (met onder meer nog Laura Dern en Timothée Chalamet). Zeker kijken dus! ‘Little Women’ is vanaf 1 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!  

The Operative

In de thriller ‘The Operative’ speelt Diane Kruger de rol van Rachel, een onbetrouwbare spion van de Israëlische geheime dienst Mossad. Tijdens haar vaders begrafenis verdwijnt ze plots en het enige spoor is een onduidelijk telefoontje naar haar vorige handler Thomas (Martin Freeman), die vervolgens door Mossad naar Israël geroepen wordt. Hem wacht de moeilijke taak om haar terug te vinden en te beschermen, maar ook om te weten te komen of ze een bedreiging vormt. ‘The Operative’ is vanaf 1 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!  

A Beautiful Day in the Neighborhood

‘A Beautiful Day in the Neighborhood’ is een ontroerende en mooie biografische film die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Dompel jezelf onder in de unieke vriendschap tussen Fred ‘Mister’ Rogers (Tom Hanks) en journalist Tom Junod (in de film het personage Lloyd Vogel, gespeeld door Matthew Rhys)! Wanneer Vogel de opdracht krijgt om een stuk over Rogers te schrijven, leert die hem op een totaal andere manier naar de wereld te kijken. Een pakkende film over hoe empathie en vriendelijkheid het altijd winnen van cynisme! ‘A Beautiful Day in the Neighborhood’ is vanaf 1 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!  

Fantasy Island

In de film ‘Fantasy Island’ komen je stoutste dromen uit – of toch niet? De mysterieuze Mr Roarke (Michael Peña) ontvangt gasten op zijn tropische Fantasy Island en vervult een van hun wensen. Alleen lopen de fantasieën vaak serieus uit de hand en voor ze het weten, bevinden zijn gasten zich in hun ergste nachtmerrie. Met o.a. Lucy Hale, Gwen Olsen en Brax Weaver.
‘Fantasy Island’ is vanaf 1 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Bare Necessity

De Franse film ‘The Bare Necessity’ gaat over dat wat ons allemaal vleugels geeft: de liefde! Pierre Perdrix (Swann Arlaud) woont samen met zijn moeder (Fanny Ardant), zijn broer (Nicolas Maury) en diens dochter (Patience Munchenbach) onder één dak en leidt een rusteloos leven. Tot Juliette Webb (Maud Wyler) plots zijn leven komt binnenwandelen en alle familieleden inspireert om eindelijk het leven te leiden dat ze willen.
‘The Bare Necessity’ is vanaf 2 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Wedding Year

In de romantische komedie ‘The Wedding Year’ wordt de relatie tussen Mara (Sarah Hyland), een zorgeloze fotografe in spe, en Jake (Tyler James Williams), een ambitieuze kok, serieus op de proef gesteld. Ze zijn nog maar net aan het daten wanneer iedereen om hen heen beslist te trouwen. In een jaar tijd zijn ze te gast op maar liefst zeven huwelijken. Overleeft hun prille relatie dat?
‘The Wedding Year’ is vanaf 8 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

It: Chapter Two

‘It: Chapter Two’ is het vervolg op de horrorfilm ‘It’, gebaseerd op het boek van Stephen King. De kinderen van de Losers Club versloegen moordclown Pennywise zo’n 27 jaar geleden, maar nu is het monster terug - gevaarlijker dan ooit. Kinderen verdwijnen weer en de Losers Club komt opnieuw samen om hun grootste angsten te overwinnen en Pennywise nu voor altijd uit te schakelen.
‘It: Chapter Two’ is vanaf 14 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Funhouse

De horrorfilm ‘Funhouse’ zoomt in op de keerzijde van populariteit en de online wereld. Acht beroemdheden van over de hele wereld worden uitgenodigd om te strijden tegen elkaar in een online realityshow. Al snel hebben ze door dat de inzet van het spel hun leven is… Wie weggestemd wordt, draagt daarvan de verschrikkelijke gevolgen, die live uitgezonden worden over de hele wereld.
‘Funhouse’ is vanaf 15 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Beyond the Law

In de criminele actiefilm ‘Beyond the Law’ ontdekt een ex-politiedetective dat zijn zoon vermoord is. Gewapend en uit op wraak begeeft hij zich opnieuw in het duistere milieu dat hij vroeger maar al te goed kende. Zijn tegenstander blijkt een lokale, meedogenloze bende die zich niet zomaar gewonnen geeft. Met sterren als Steven Seagal, DMX en Johnny Messner!
‘Beyond the Law’ is vanaf 15 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Miseducation of Cameron Post

In ‘The Miseducation of Cameron Post’ lijkt Cameron Post (Chloë Grace Moretz) het perfecte meisje te zijn. Wanneer ze betrapt wordt met een meisje op de achterbank van een auto, reageert haar omgeving gechoqueerd en wordt ze naar een conversietherapiecentrum gestuurd om haar geaardheid ‘af te leren’. De ervaring is dubbel; Cameron ondergaat dubieuze methodes, maar ontmoet ook voor het eerst mensen bij wie ze zichzelf kan zijn. Aanrader!
‘The Miseducation of Cameron Post’ is vanaf 16 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Crime Boss (Arkansas)

In ‘The Crime Boss (Arkansas)’ leven Kyle (Liam Hemsworth) en Swin (Clark Duke) naar de orders van een zekere drugsbaron ‘Frog’ (Vince Vaughn) die ze nog nooit hebben ontmoet. Overdag hebben ze een gewone job, ’s nachts worden ze drugkoeriers, in het oog gehouden door Frogs mannetjes (John Malkovich en Vivicia A. Fox). Wanneer een deal niet verloopt volgens plan, werken ze zich serieus in de nesten en krijgen ze te maken met Frog zelf. De gevolgen zijn dodelijk.

‘The Crime Boss (Arkansas)’ is vanaf 24 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Dragon Ball Super: Broly

‘Dragon Ball Super: Broly’ is al de twintigste film in de Dragon Ball-reeks! Na de verwoesting van de Planeet Vegeta werden drie Saiyans verspreid tussen de sterren, elk van hen voorbestemd voor een ander lot. Twee van hen vonden een thuis op Aarde, maar de derde ontwikkelde een drang naar wraak en een ongelooflijke superkracht. Het moment om die wraak te nemen is nu en het wordt een strijd zoals nooit tevoren!
‘Dragon Ball Super: Broly’ is vanaf 25 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Battle: Roar to Victory

De Koreaans-Japanse oorlogsfilm ‘The Battle: Roar to Victory’ vertelt het verhaal van de Slag om Fengwudong in 1920. Tijdens de Japanse bezetting van Korea vechten Koreaanse onafhankelijke soldaten, onder wie een meester-zwaardvechter en een gespecialiseerde scherpschutter, tegen imperialistische Japanse strijdkrachten. Wie wint en welke gevolgen heeft dat?
‘The Battle: Roar to Victory’ is vanaf 30 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Dragon Soldiers

“Hell came from above” is niet voor niets de ondertitel van de fantasy horrorfilm ‘Dragon Soldiers’! Een dodelijk wezen verschuilt zich in de bossen rond een woonwijk en verslindt alles en iedereen die in de buurt komt. Een groep uitstekende soldaten komt in actie om het wezen uit te schakelen, maar komen ze er zonder kleerscheuren vanaf?
‘Dragon Soldiers’ is vanaf 30 juli beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top