Nieuw op Netflix

Series | Binnenkort verschijnt er weer nieuw kijkvoer op Netflix! Enkele klassiekers die je gezien moet hebben, een interessante docuserie, een duik in het verleden. Wij zetten de nieuwe series en films voor jou op een rijtje.

Door MF

Deel dit nieuws

Dark S3

‘Dark’ is de eerste Netflix original-serie in het Duits! Wanneer in het fictieve stadje Winden kinderen verdwijnen, wordt het leven van vier families grondig door elkaar geschud. Ze gaan op zoek naar antwoorden en komen zo achter schokkende geheimen en verborgen connecties die maar liefst drie generaties overspannen. Spanning verzekerd. Bekijk vanaf 27 juni het derde seizoen op Netflix!
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Da 5 Bloods

‘Da 5 Bloods’ is een film van regisseur Spike Lee, die bekend is van onder andere ‘Malcolm X’ en ‘BlacKkKlansman’. In zijn nieuwste film gaan de vier Afro-Amerikaanse oorlogsveteranen Paul (Delroy Lindo), Otis (Clarke Peters), Eddie (Norm Lewis) en Melvin (Isiah Whitlock, Jr.) terug naar Vietnam. Ze hopen er niet alleen de stoffelijke resten van hun vroegere teamleider terug te vinden, maar ook de schat die ze verborgen hebben. De tocht daarheen brengt echter veel moeilijke herinneringen naar boven. Vanaf nu beschikbaar op Netflix!
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Of je nu een fan bent van het Eurovisiesongfestival of het helemaal fout vindt, de komedie ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’ zal je sowieso aan het lachen brengen! De IJslandse Lars (Will Ferrell) en Sigrit (Rachel McAdams) dromen er al heel hun leven van om te mogen meedoen met de grootste zangwedstrijd ter wereld. Wanneer ze die kans krijgen, blijkt de ervaring zowel mooie als lelijke kanten te hebben… Kan IJsland winnen? Ontdek het vanaf 26 juni!

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!



Home Game

De docuserie ‘Home Game’ geeft je een inkijk in acht unieke en gevaarlijke traditionele sporten van over de hele  wereld, zoals de Schotse Highland Games, Congolees worstelen (‘Catch Fétiche’), free-diving, roller derby…
Leuke bonus: je leert ook wat bij over de cultuur en gemeenschap waarin ze beoefend worden. Vanaf 26 juni beschikbaar op Netflix!

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Back to the Future

De film ‘Back to the Future’ is een hilarische klassieker uit de jaren 80 die je gezien moet hebben! Tiener Marty McFly (Michael J. Fox) is een doodgewone jongen met een excentrieke vriend, wetenschapper Doc (Christopher Lloyd). Wanneer Marty met zijn teletijdmachine van 1985 terug naar 1955 wordt gekatapulteerd, komt hij zijn ouders tegen, die op dat moment tieners zijn. Zijn moeder valt voor hem in plaats van voor zijn vader… Marty zal alles uit de kast moeten halen om zijn ouders bij elkaar te krijgen, anders verdwijnt hij zelf voorgoed! Vanaf 30 juni beschikbaar op Netflix.
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Big Lebowski

‘The Big Lebowski’ is een comedy cultfilm van de bekende Coen Brothers met een indrukwekkende hoeveelheid drank, seks, afpersing, misleiding en drugs. In 1991 geniet de meest luie man in Los Angeles, Jeff “The Dude” Lebowski (Jeff Bridges), van zijn werkloze leven samen met zijn bowlingvrienden Walter Sobchack (John Goodman) en Donny (Steve Buscemi). Op een dag wordt hij in elkaar geslagen door twee mannen die ook nog eens op zijn tapijt urineren, omdat ze denken dat hij miljonair Jeffrey Lebowski (David Huddleston) is… Samen met zijn vrienden gaat The Dude op zijn eigen manier op zoek naar rechtvaardigheid. Vanaf 30 juni op Netflix!
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Snow White and the Huntsman

De film ‘Snow White and the Huntsman’ vertelt het verhaal van Sneeuwwitje op een iets andere manier… Sneeuwwitje (Kristen Stewart) is nog steeds de mooiste van het land en de boze koningin (Charlize Theron) wil haar nog altijd vermoorden, maar in dit verhaal is Sneeuwwitje voorbereid! Ze trainde in de schaduw samen met de jager (Chris Hemsworth) die haar eigenlijk moest ombrengen. Zal het gevecht tussen Sneeuwwitje en de koningin nu anders verlopen? Vanaf 30 juni beschikbaar op Netflix!
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Las Chicas del Cable S5B

De serie ‘Las Chicas del Cable’ speelt zich af in Spanje in de jaren 20. Vier vrouwen, gespeeld door Ana Fernández, Nadia de Santiago, Blanca Suárez en Maggie Civantos, beginnen te werken voor een modern telecommunicatiebedrijf in Madrid, waardoor ze eindelijk een degelijk loon en onafhankelijkheid krijgen. De keerzijde is dat ze als vrouwen die werken nog meer te maken krijgen met obstakels en strenge regels in een maatschappij die gedomineerd wordt door mannen. Bekijk het tweede deel van het vijfde seizoen vanaf 3 juli op Netflix!
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top