Verleidelijke kip test discipline van hond: onze wekelijkse dosis geestig kijkvoer

Kids | Het normale leven trekt zich stilaan weer op gang: we mogen ons terug op een terrasje neervleien en onze bubbel blijft zich uitbreiden. Toch geldt nog steeds het devies om zoveel mogelijk afstand te houden en het aantal contacten te beperken. Gelukkig kan je je ook vanuit je eigen huiskamer tegoed doen aan het beste wat het internet ons te bieden heeft.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De kip bij de hond zetten

Een golden retriever wordt ferm op de proef gesteld door zijn baasje in onderstaand filmje van een 'hondenblogster'. De jongedame, geflankeerd door haar brave viervoeter, staat op het punt om een gebraden kip te verorberen, wanneer ze telefoon krijgt van haar moeder. Ze gaat weg om te bellen en maant haar retriever aan om de kip, die zo verleidelijk voor zijn neus blinkt en geurt, onaangeroerd te laten. De spanning stijgt: kan de hond weerstaan aan de verleiding? Dit is de ultieme relatietest tussen hond en baasje!

 

Thug Life

Een eekhoorn wordt vrijgelaten in de vrije natuur door een zorghebbend pleeggezin, maar al na enkele seconden maakt een hongerige poes uit het niets een abrupt einde aan het nieuwe hoofdstuk in het leven van het arme knaagdier. Opgelet: sommige dierenliefhebbers kunnen deze beelden als schokkend ervaren.



De schrik van zijn leven

Een kat vertoeft doodkalm op de voorruit van een auto, tot een sadistische bestuurder plots zijn claxon induwt. De poes schrikt zich een ongeluk. Het incident heeft het dier zichtbaar enkele van zijn negen levens gekost.
@ssbracing_scooter

Cats are funny ##cats ##scared

? original sound - ssbracing_scooter
Alfapeuter staat op zijn strepen

Een alfapeuter krijgt popcorn uit de handen van mama, maar een opdringerige duif verstoort het schattig tafereel en landt op mama's hand. De vogel pikt de lekkernij en gaat er ei zo na mee aan de haal. "Niet met mij", denkt de peuter. Hij toont wie de baas is en vat de dief hardhandig bij de kraag, om het stukje popcorn uit diens bek te peuteren en prompt op te peuzelen. No-nonsense, doortastend en hands-on: daar kunnen onze politici nog wat van leren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top