R6S-speler Risze keert terug naar Vitality

Door Proximus

Deel dit nieuws

De aankondiging kwam er op Twitter op 9 juni: Risze maakt de overstap naar zijn voormalige team na passages bij verschillende andere Franse teams uit de subtop.

Op 9 juni stuurde Team Vitality een tweet de wereld in over zijn nieuwste teamleden. Heel wat teams op de internationale scene zullen grote ogen getrokken hebben. Enkele bekende talenten uit de R6-scene vervoegen namelijk het Vitality-team.

Fabian Hallsten is een doorgewinterde Zweedse speler die bij Penta speelde en vervolgens aantrad bij G2 met Goga, die momenteel ook deel uitmaakt van de organisatie Vitality. Samen wonnen ze de Six Invitational 2019.

Ook Risze, de 27-jarige Belgische speler die binnen de Franstalige R6S-scene bekend staat om zijn uitmuntende prestaties, waaronder een eerste plaats in de 6 French League van 2019 met Giants en een eerste plaats in het Europese Pro League Seizoen 11 met Rogue, trekt naar Vitality.

© ESL Play

Valentin “Risze” Liradelfo maakte al deel uit van het eerste officiële Vitality-team in 2017, niet te verwarren met Vitality Black, het eerste team dat door Vitality werd gerekruteerd onder de naam Black. Risze werd bekend met onder andere eindwinst op de Coupe de France 2017, maar besloot om de organisatie te verlaten om toe te treden tot Millenium vóór de overwinning van de bijen op de Gamers Assembly.

Zijn carrièrepad liep vervolgens langs teams als Millenium, LeStream, Giants en Rogue kortgeleden. In juni van dit jaar nam hij de beslissing om terug te keren naar Vitality.

Risze kijkt uit naar het winnen van nieuwe titels. Waarom zou hij de mastodonten van de R6-scene, zoals NiP of Spacestation Gaming, niet kunnen onttronen en een legende worden tussen zijn kameraden? Wie weet hebben we te maken met een nieuw team van wereldklasse. Misschien zien we Vitality de trofeeën veroveren die ze nog niet in hun kast hebben staan. In ieder geval heeft Risze op 27 jarige leeftijd zeker de ervaring die nodig is om te strijden voor titels.

© Team Vitality

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top