Dit moet je dit weekend zeker gezien hebben

Series | Thank God it's Friday. Een nieuw weekend staat voor de deur en dus schotelt Proximus Pickx je ook opnieuw een aantal niet te versmaden films en series voor waar je je dit weekend op kunt verlekkeren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Onward

Haast je, want de nieuwste Pixar-telg is nog maar enkele dagen beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Nog tot maandag 15 juni is "Onward" te bekijken op Proximus voor de film vanaf 1 juli opnieuw naar de bioscoopzalen verhuist.

De nieuwste animatiefilm, uit de koker van Dan Scanlon en Kori Rae, die ons eerder op “Monsters en co” trakteerden, vertelt het verhaal van twee jonge elfenbroers Ian en Barley Lightfoot op zoek naar de laatste sprankeltjes magie in een wereld die gedomineerd wordt door technologie. Dankzij een welbepaalde spreuk slagen de broers erin om hun vader terug te halen uit de doden, zij het maar halvelings. Ze vertrekken op een queeste om de spreuk te kunnen vervolledigen om hun vader nog een allerlaatste keer te kunnen aanschouwen, alleen weten ze niet dat ze daardoor ook slapende monsters zullen wekken…

Als eerste Pixar-productie met een LGBTQ-personage is "Onward" een fantastisch en meeslepend avontuur dat je het hele weekend lang zal begeesteren. Vlei je samen met je familie of vrienden in de zetel neer en geniet van het betoverende verhaal!

"Onward" is nog tot en met 15 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Da 5 Bloods

Voor zijn eerste Netflix-film concentreert Spike Lee zich op het lot van vier ex-militairen van Afro-Amerikaanse afkomst, die terugkeren naar Vietnam om er de lichaamsresten van hun gesneuvelde commandant te recupereren en tegelijkertijd op jacht te gaan naar een verborgen schat.

De film zou oorspronkelijk een bioscooprelease krijgen, maar het coronavirus gooide roet in het eten en Netflix besloot dan maar om hem rechtstreeks op zijn platform te releasen. Ondanks zijn afwezigheid in de zalen staat de film wel op de longlist van de Oscars 2021, zo kondigde de site Premiere.fr aan. Een troost voor Lee, die de jury van het geschrapte filmfestival van Cannes had moeten voorzitten. Volgens hem zou zijn nieuwste wapenfeit, dat de slogan ‘Onze strijd is niet in Vietnam’ draagt, brandend actueel zijn.

 Da 5 Bloods is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix.

Shutter Island

Zondagavond is het horroravond op VTM. Met "Shutter Island" schotelt de zender jou een thriller voor die je meer dan twee uur lang aan je scherm zal kluisteren. We schrijven 1954. US. Marshal Edward 'Teddy' Daniels (verbluffend vertolkt door Leonardo Di Caprio) trekt samen met zijn partner Chuck Aule (Mark Ruffalo) naar de zwaarbewaakte gevangenis Shutter Island, waar geestesgestoorde criminelen worden opgesloten. Nu blijkt een van hen te zijn ontsnapt, al is Daniels ervan overtuigd dat ze zich nog steeds op het eiland schuilhoudt.

Deze neo-noir horrorfilm uit de koker van Martin Scorsese, gebaseerd op de gelijknamige roman van Dennis Lehane, bracht wereldwijd net geen 300 miljoen dollar (zo'n 265 miljoen euro) in het laatje en staat garant voor suspense en plottwists. Neem het van ons aan, je gaat gegarandeerd met een ei in de broek slapen.

"Shutter Island" is op zondag 14 juni om 20u35 te bekijken op VTM.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top