Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx: 'A Hidden Life'

Films | In de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx kan je sinds vandaag, 8 juni, weer genieten van een heuse topfilm. Aan het reeds uitgebreide pakket werd namelijk het waargebeurde verhaal 'A Hidden Life' toegevoegd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De laatste worp van Terrence Malick volgt het leven van de Oostenrijkse boer Franz Jägerstätter (August Diehl). Samen met zijn echtgenote Fani (Valerie Pachner) en hun twee dochters woont Jägerstätter in het kleine dorpje St. Radegund, in Opper-Oostenrijk. Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog wordt Jägerstätter, samen met de andere jonge mannen uit het dorp, door het leger opgeroepen. Wanneer hij een eed van trouw moet zweren aan Adolf Hitler, weigert Jägerstätter. Ondanks de druk die op hem wordt uitgeoefend, blijft hij weigeren. Uiteindelijk wordt Jägerstätter opgepakt.

De film kende z’n release op het prestigieuze filmfestival van Cannes in 2019. De film was genomineerd voor de Gouden Palm, maar zag deze weggekaapt door ‘Parasite’. Een bijrol is weggelegd voor nationale trots Matthias Schoenaerts.

'A Hidden Life’ is vanaf 8 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top