Trio mag beschikken bij Union Sint-Gillis

Sport | Union Sint-Gillis heeft zaterdagochtend bekend gemaakt dat het niet verder zal gaan met Soufiane El Banouhi, Enzo D'Alberto en Isaiah Young.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor Isaiah Young leek een vertrek al langer vast te liggen. De winger werd vorig seizoen gehuurd van Werder Bremen, maar kon zich niet echt doorzetten. Young stond slechts 4x in de basisploeg en kon ook als invaller zelden het verschil maken. Een verlenging van de huurovereenkomst was dan ook niet aan de orde voor de Brusselaars.

Enzo D'Alberto kwam in 2018 over van de beloften van Anderlecht, maar speelde uiteindelijk geen seconde voor Union. De derde doelman had een optie tot verlenging in zijn aflopende contract, maar Union besliste dus om daar niet op in te gaan.

En ook Soufiane El Banouhi mag zijn kastje leegmaken. De rechtsachter lag sinds 2017 onder contract bij Union, maar moest bij de Brusselaars opboksen tegen de ongenaakbare Federico Vega. In 2018 - 2019 werd de Brusselaar uitgeleend aan Lommel SK en daar kon hij zich wel opwerken tot titularis. In totaal speelde El Banouhi 19 wedstrijden voor Union en 26 voor Lommel. Voor zijn periode in het Dudenpark was El Banouhi ook nog actief bij OH Leuven.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top