Deze hiphoppeuter steelt de show: bekijk de grappigste virale filmpjes van het moment!

Series | Het einde van deze verdomde lockdown is zo stilaan in zicht, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. De virtuele uitlaatklep van de wereld levert een constante stroom aan komisch beeldmateriaal waar Proximus Pickx maar al te graag uit vist. Laat het internet ook vandaag jouw lockdownleed verlichten met deze verse lading geestige filmpjes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een tragikomische lockdownverjaardag
 
In deze quarantaineverjaardag zit de helaasheid der dingen vervat. De creator genaamd Matt Klein toont ons de tragikomische aanblik van wat een feestelijk verjaardagsfeest hoort te zijn, maar in tijden van zelfisolatie en bubbels escaleert tot een bevreemdend dramastuk. We nemen alvast één minuut stilte in acht voor al wie tijdens de lockdown verjaarde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trevor celebrates his 30th birthday during quarantine.

Een bericht gedeeld door Matt Klein (@murtklurn) op


Hond met afkeer voor groenten
 
Deze rottweiller lust geen groentjes en laat zijn afkeuring duidelijk blijken als hij enkele stukjes rauwkost gepresenteerd krijgt. Zo wijst hij een stuk broccoli af door ostentatief met zijn hoofd te schudden.
Geen ontsnappen aan de escape room-clichés
 
Escape rooms kunnen zeer leuk en uitdagend zijn, maar tegelijk zijn ze zenuwslopend en zijn al die raadseltjes een bron van stress. En dan moet je eerst nog die neppe spontaniteit van de spelleider ondergaan… De genaamde Johnny Berchtold doet een heerlijk herkenbare impressie van een zenuwachtige escape room-gastheer die een hakkelende inleiding geeft voor zijn klanten.


Peuter crasht de show
 
Twee dansende kinderen lijken een typisch TikTok-filmpje op te nemen, wanneer plots een shakende hiphoppeuter in beeld schuift. Het jongetje met spijkerjas en pamper schudt enkele stoere moves uit zijn mouwtjes en steelt de show.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He stole the show ?? [via forbes_gang/tiktok]

Een bericht gedeeld door COMPLEX (@complex) op


Hond ontpopt zich tot rolstoelbegeleider
 
Een al even aandoenlijk als hilarisch zicht: deze trouwe viervoeter stuurt een jongetje in een rolstoel door een drukke winkelstraat. Het dier heeft goed naar de mensen rondom hem gekeken en loopt rechtop, met zijn voorpoten op de rolstoel. De video verscheen vorige week zondag op Twitter en ging vrijwel meteen viraal.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top