Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één ruk uitgekeken? Niet getreurd, want Netflix verrijkt elke week haar platform met nieuwe releases. Een greep uit het aanbod voor deze week.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

In deze vierdelige miniserie krijgt de kijker een unieke inkijk in de wereld van de Amerikaanse pedofiele zakenman. Van zijn prille begindagen in de financiële wereld tot zijn 'zelfmoord' in de Amerikaanse gevangenis, alles komt aan bod in deze Netflixproductie. Ook de talloze celebrities die Epstein tijdens zijn carrière tot zijn inner circle mocht rekenen passeren de revue, zoals onder meer voormalig Amerikaans president Bill Clinton en de Britse Prins Andrew.

Een documentaire kortom, die volgens de makers, wel eens een uitgesponnen netwerk, waar talloze van 's werelds rijkste personen deel van uit maken, ten val zou kunnen brengen. Vergezeld door de vertelstem van James Patterson, die perfect geplaatst is aangezien hij eerder reeds een boek over de zaak heeft geschreven, wordt de kijker ondergedompeld in de wereld van Epstein - de wereld van de "Filty Rich".

"Jeffrey Epstein: Filthy Rich" is vanaf 27 mei te bekijken op Netflix.

I'm no longer here

In de bergen van Monterrey in Mexico slijt de kleine straatbende 'Los Terkos' hun dagen door naar cumbiamuziek te luisteren en te helpen bij dansavonden. Na een misverstand met een lokaal drugskartel besluit de leider van Los Tekos, met de typisch Mexicaanse haarstijl genaamd 'Cholombianos', naar Jackson Heights in Queens, New York te vluchten om zo zijn vrienden te beschermen. Daar zal hij proberen zich aan te passen aan de gewoontes en gebruiken van de diverse New Yorkse grootstad.

De kleine onafhankelijke film die onder meer te zien was op het Tribecafilmfestival brengt de geglobaliseerde, kosmopolitische en multiculturele wereld onder de aandacht. Die kan zowel fascinerend als vijandig zijn, iets wat Ulises Sampiero aan den lijve zal ondervinden..

"I'm no longer here" is vanaf 27 mei beschikbaar op Netflix.

Space Force

Last but not least, het langverwachte eerste seizoen van een serie die alles in zich heeft om mythische proporties aan te nemen. "Space Force" vertelt het verhaal van de nieuwe tak van het Amerikaanse leger - een paradepaardje van Amerikaans president Donald Trump. Deze 'ruimtemacht' bestaat wel degelijk en werd in december 2019 in het leven geroepen. In deze humoristische serie wordt generaal Mark Naird, vertolkt door de briljante Steve Carell, belast met de leiding van de Space Force.

Als "The Office" jou kon smaken, dan ben jij bij deze Netflixproductie aan het juiste adres. De serie is bedoeld als satire op de Amerikaanse president en zijn knettergekke ideeën. Naast Carell geven ook nog onder meer John Malkovich, Lisa Kudrow en Ben Schwartz het beste van zichzelf.

Het eerste seizoen van "Space Force" is vanaf 29 mei te zien op Netflix.

Series

Bekijk alles
Top