Nieuw op Netflix

Series | Netflix vuurt deze keer verschillende topreeksen en -films met een futuristisch kantje op je af.

Door MF

Deel dit nieuws

Daarnaast kun je ook het klassieke Hollywood herbeleven én de Zuid-Afrikaanse versie van ‘Gossip Girl’ en ‘Élite’ ontdekken. Kom hier te weten welke nieuwe films en series binnenkort op Netflix verschijnen!

Space Force

Topacteur Steve Carell van ‘The Office’ en ‘Foxcatcher’ speelt de hoofdrol in de nieuwe comedyserie ‘Space Force’. Mark R. Naird (Carell) is een gevierde piloot die niets liever wil dan hoofd van de Air Force worden, maar in plaats daarvan de leiding over de nieuwe Space Force krijgt. Zijn opdracht? Samen met een interessante groep wetenschappers Amerika weer naar de maan sturen en de ruimte laten domineren! Dat belooft…

Vanaf 29 mei nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Eddy

‘The Eddy’ is een muzikale dramaserie geregisseerd door niemand minder dan Damien Chazelle, die ook al ‘La La Land’ voor zijn rekening nam. In een multiculturele wijk in Parijs runt de New Yorkse muzikant Elliot Udo (André Holland uit ‘Moonlight’) een kleine jazzclub genaamd ‘The Eddy’. De zaken lopen niet op rolletjes en zijn verleden speelt hem parten. Wanneer hij erachter komt dat zijn partner zich met vuile zaakjes bezighoudt, verliest hij helemaal de controle.

Vanaf nu nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Hollywood

De glamoureuze serie ‘Hollywood’ is gewaagd, humoristisch en theatraal. Net na de Tweede Wereldoorlog willen een heleboel aspirant-schrijvers, -regisseurs en -acteurs hun droom najagen. Helaas komen ze daarbij allerlei obstakels tegen zoals racisme, seksisme, ongewenste intimiteiten… Elk personage gaat hier op zijn of haar eigen manier mee om. Kunnen ze het tij keren?

Vanaf nu nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Blood & Water S1

‘Gossip Girl’ meets ‘Élite’, maar dan in Kaapstad! In het eerste seizoen van de serie ‘Blood & Water’ word je ondergedompeld in de leefwereld van de zestienjarige Zuid-Afrikaanse Puleng Khumalo (Ama Qamata). Zij is nieuw op Parkhurst College, waar ze meteen bevriend raakt met influencer Fikile Bhele (Khosi Ngema). Het wordt – letterlijk – een feestje! Al komt er ook heel wat drama en spanning bij kijken. Puleng vermoedt namelijk dat een van de meisjes uit het zwemteam eigenlijk haar ontvoerde zus is.

Vanaf 20 mei nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

E.T. the Extra-Terrestrial

‘E.T. the Extra-Terrestrial’ is een mooie klassieker van regisseur Steven Spielberg. In deze ontroerende en avontuurlijke familiefilm ontmoet Elliott een verdwaalde alien. Eerst is hij bang van het wezen, maar daarna komt hij erachter dat ze kunnen communiceren en van elkaar kunnen leren. Elliott besluit de alien te helpen om naar huis terug te keren, maar lukt dat voor de wetenschappers hem vinden? Een absolute must-see!

Vanaf 22 mei nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Adjustment Bureau

Hebben we echt vrije wil? In de thriller ‘The Adjustment Bureau’ ontdekt David Norris (Matt Damon) dat dat niet zo is. Wanneer hij danseres Elise Sellas (Emily Blunt) ontmoet en de vonk overslaat, wordt hij tegengehouden door een mysterieuze en machtige groep. Hij wil met Elise verder, maar dat is niet het pad dat voor hem uitgestippeld is. Zet hij toch door of laat hij haar gaan? En hoe zal hun leven dan lopen?

Vanaf 22 mei nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

The Lovebirds

In de romantische komedie ‘The Lovebirds’ spelen de hilarische Issa Rae en Kumail Nanjiani de hoofdrol. Het koppel Leilani en Jibran bevindt zich net op een bepalend moment in hun relatie, wanneer ze onverwachts betrokken raken bij een moord. Ze moeten nu zo snel mogelijk hun namen zuiveren, maar dat gaat niet helemaal zoals gepland. Zal hun relatie het overleven?

Vanaf 22 mei nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Modern Family S9 & S10

De comedyserie ‘Modern Family’ heeft maar liefst vijf Emmy’s binnengehaald! De sitcom/mockumentary focust op een drietal gezinnen binnen één grote familie. Het is een echte feelgoodserie die inspeelt op herkenbare en grappige situaties of problemen die horen bij het moderne familieleven in Los Angeles. Bekijk nu ook seizoen 9 en 10!

Vanaf 24 mei nieuw op Netflix! Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Snowpiercer

De spannende, postapocalyptische serie ‘Snowpiercer’ speelt zich af zeven jaar nadat de wereld een bevroren niemandsland is geworden. De overlevenden van het menselijke ras bevinden zich op een gigantische trein die zonder te stoppen de aarde rondreist. Helaas is voor sommigen het leven in deze minimaatschappij even hard als de strenge winter buiten… Met steracteurs Jennifer Connelly en Daveed Diggs!

Vanaf 25 mei nieuw op Netflix. Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top