Vroeg in het buitenland of laat in Leuven? Straks mogelijk duidelijkheid rond OHL - Beerschot

Sport | Maandag zitten OH Leuven en Beerschot VA een tweede keer samen om een datum te bespreken voor de tweede promotiefinale. Vorige week verliep de eerste vergadering in een constructieve sfeer en de hoop is dan ook reëel dat er straks een compromis gevonden wordt om de veelbesproken tweede finalematch toch nog te spelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Volgens Het Laatste Nieuws is er nog wel één duidelijk meningsverschil tussen de twee besturen. Zo wil OH Leuven natuurlijk de match heel graag in eigen stadion spelen. Dat zal dan zonder fans zijn, maar de Leuvenaars zien in een duel in het eigen King Power @ Den Dreef Stadion natuurlijk wel veel andere (thuis)voordelen. Dat zou dan wel betekenen dat de match pas vlak voor de start van de nieuwe competitie plaats kan vinden en dat vinden beide clubs natuurlijk wel een enorm nadeel.

Beerschot oppert daarom om de match op een vroegere datum in het buitenland (Duitsland?) te spelen. De Antwerpenaren zouden graag voor eind juni duidelijkheid hebben over de reeks waarin ze zullen spelen en mikken dan ook voluit op die piste.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top