Nieuw in de Op aanvraag-catalogus: Like a Boss

Films | In deze barre tijden van corona mag er al eens gelachen worden. Proximus Pickx heeft daarom een nieuwe film toegevoegd aan zijn filmpakket in de Op aanvraag-catalogus: de komedie Like a Boss.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In deze film lijkt het de beste vriendinnen Mia en Tel (gespeeld door respectievelijk Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. De twee amuseren zich rot, maar komen uiteindelijk tot de ontdekking dat ze al jaren verlies draaien. Net dan komt er een bod van cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen en de schulden kwijt te schelden. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierdoor echter flink onder druk te staan.

De film, geregisseerd door Miguel Arteto, ging nog niet zo lang geleden in première. Like a Boss werd op 7 januari van dit jaar voor het eerst op het filmpubliek losgelaten. Iets meer dan een maand later verscheen hij hier in de bioscoopzalen.

‘Like a Boss’ is beschikbaar in de sectie "VOD Premium: Bioscoopreleases vanuit je zetel" van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top