Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx

Films | De Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx is weer aangevuld met enkele toppers!

Door MF

Deel dit nieuws

Wat dacht je van een blockbuster geregisseerd door Belgen, een uniek oorlogsverhaal met een twist of een psychologische thriller die je naar adem doet happen? Ook flinke porties humor en actie ontbreken niet! Ontdek snel onze nieuwe films.

Like a Boss

In de komedie ‘Like a Boss’ runnen beste vriendinnen Mia (Tiffany Haddish) en Mel (Rose Byrne) samen hun eigen make-upbedrijf. Wanneer blijkt dat ze eigenlijk flink in de schulden zitten en hun droom uit elkaar dreigt te spatten, komt de koningin van de cosmetica-industrie (Salma Hayek) hen ter hulp. De vraag is: heeft ze wel goede bedoelingen? En overleeft de vriendschap van Mia en Mel dit?

‘Like a Boss’ is vanaf 18 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Charlie's Angels

De nieuwe generatie ‘Charlie’s Angels’ bestaat opnieuw uit drie onbevreesde, slimme en pittige vrouwen, gespeeld door Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. De Angels werken nog steeds als privédetectives voor het geheime Townsend Agency. Gelukkig maar, want als een jonge IT’er waarschuwt voor nieuwe, gevaarlijke technologie, moeten ze in actie komen om samen de wereld te redden. Geregisseerd door niemand minder dan Elizabeth Banks!

‘Charlie’s Angels’ is vanaf 20 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Farewell

In het comedy-drama ‘The Farewell’ maak je kennis met een Chinees-Amerikaanse familie die erachter komt dat Nai Nai, de grootmoeder, niet lang meer te leven heeft. De familie besluit haar niets te vertellen en plant een huwelijk om iedereen nog een laatste keer bij elkaar te krijgen voor ze sterft. Alleen Billi, die in New York timmert aan een schrijverscarrière, is niet helemaal akkoord. Tegen de wil van haar ouders in vertrekt ze toch naar China om het huwelijk bij te wonen. Zal ze zwijgen tegen haar grootmoeder?

‘The Farewell’ is vanaf 20 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Swallow

In de psychologische thriller ‘Swallow’ vertolkt Haley Bennett meesterlijk de rol van Hunter, een zwangere huisvrouw die een perfect leven lijkt te hebben. Al gauw blijkt dat haar man Richie (Austin Stowell) en haar schoonouders enorm controlerend zijn. Na een tijdje begint Hunter onder die druk te breken. Ze ontwikkelt een compulsieve manier om ermee om te gaan: het inslikken van niet-eetbare en vaak gevaarlijke objecten.

‘Swallow’ is vanaf 21 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge

‘Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge’ is een geanimeerde martialartsfilm voor volwassenen. Hanzo Hasashi verliest zijn clan en familie bij een aanval van een andere ninjaclan. Hij zint op wraak en neemt daarom deel aan een interdimensionaal toernooi, in de hoop zijn geliefden te kunnen redden. Met onder meer de bekende stemmen van Grey Griffin, Jennifer Carpenter en Joel McHale!

‘Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge’ is vanaf 27 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Bad Boys For Life

De actiekomedie ‘Bad Boys For Life’ werd geregisseerd door onze eigen Adil El Arbi en Bilall Fallah! Met veel humor en chemie brengen Will Smith en Martin Lawrence het iconische detectiveduo Mike Lowrey en Marcus Burnett weer tot leven. De bad boys nemen het in een laatste uitdaging op tegen een drugsbazin en haar zoon.

‘Bad Boys For Life’ is vanaf 29 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Black and Blue

‘Black and Blue’ is een razendsnelle actiethriller over beginnend politieagente Alicia (gespeeld door Naomie Harris) die toevallig getuige is van de moord op een drugsdealer. Wanneer blijkt dat de moord gepleegd is door corrupte agenten, moet ze tegelijkertijd uit de klauwen van de politie en van de drugscriminelen zien te blijven…

‘Black and Blue’ is vanaf 29 mei beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Call of the Wild

‘The Call of the Wild’ zal je niet onberoerd laten. Buck, een grote en lieve hond, houdt van zijn rustige leven bij zijn baasje. Op een nacht wordt hij bruusk ontvoerd en meegevoerd naar Yukon in Canada, waar hij moet werken als sleehond tijdens de Gold Rush van Klondike. Wanneer John Thornton (Harrison Ford) hem redt, begint hij aan het avontuur van zijn leven en vindt hij eindelijk zijn echte thuis.

‘The Call of the Wild’ is vanaf 2 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

A Hidden Life

‘A Hidden Life’ vertelt het waargebeurde verhaal van de Oostenrijker Franz Jägerstätter (August Diehl) die tijdens de Tweede Wereldoorlog weigert voor de nazi’s te vechten. Wanneer zijn leven aan een zijden draadje hangt en hij geëxecuteerd dreigt te worden, moet hij meer dan ooit steunen op zijn geloof en gezin. Extraatje: je kunt Matthias Schoenaerts spotten in de film!

‘A Hidden Life’ is vanaf 8 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Jojo Rabbit

In de unieke oorlogsfilm ‘Jojo Rabbit’ mixt schrijver, regisseur en acteur Taika Waititi satire met drama. Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontdekt het Duitse jongetje Jojo dat zijn moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) helpt onderduiken bij hen thuis. Dat is een regelrechte schok voor Jojo, die enorm opkijkt naar Hitler. Door zijn nieuwe gast wordt hij verplicht om zijn idealen in vraag te stellen. Aan wiens kant staat hij?

‘Jojo Rabbit’ is vanaf 19 juni beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top