Belgische organisatie Sector One doet zijn intrede op Valorant

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het is beslist! Sector One (S1) heeft de vijf spelers aangekondigd die de komende maanden het team zullen vertegenwoordigen op Valorant. Verwacht wordt dat ook andere organisaties in de toekomst een team zullen samenstellen.

Eén ding is zeker, Riot Games en zijn game Valorant zijn niet gemaakt om een figurantenrol te spelen. Na maanden van wachten en een lancering met veel pracht en praal is de nieuwe FPS (First Person Shooter) klaar om zijn stempel te drukken op de Belgische en internationale esports-wereld.

Het was slechts een kwestie van tijd vooraleer onze beste organisaties de “grote” stap zouden zetten. De toename van het aantal grootschalige evenementen en de groeiende belangstelling van internationaal gerenommeerde spelers, organisaties en streamers vormden slechts het begin van een nieuwe game die misschien wel tot het podium van de meest populaire games ter wereld zal gaan behoren. Dat is in ieder geval het doel van de uitgever, die kan vertrouwen op zijn succesvolle ervaring met games zoals League of Legends.

Het feit is dat de Benelux klaar is om mee te surfen op die golf met teams zoals Sector One. Een van onze beste vertegenwoordigers nam alvast het heft in handen door de vijf spelers aan te kondigen die voortaan de eer van de “Foxes” zullen verdedigen. Het team deelde via sociale media de namen, die reeds bekend zijn bij de oranje familie. Zij vertegenwoordigden namelijk Sector One in het verleden met succes op Battalion 1944.

De Belg Jasko “cozje” Berbic wordt begeleid door vier Nederlanders: Kenneth “bluEz” Ross, Jerre “Dynz” van den Berg, Dyon “d0n” Noorman en Robbert “ROBBERd” Poel. Samen zijn zij de eerste vertegenwoordigers van S1 op Valorant!

Het lijdt geen twijfel dat veel grote organisaties in de Benelux de komende jaren zullen volgen op, wie weet, een nieuwe scene die met passie gevolgd zal worden.

© Sector One

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top