Nieuw in het Family-pakket van Proximus: National Geographic Wild - Ocean Week

Films | Vanaf 8 juni trakteert 'National Geographic Wild' ons een week lang op de beste onderwaterverhalen. Ben je een liefhebber van haaien, exotische vissen of prachtige koraalriffen? Stem dan vanaf 8 juni dagelijks af op 'National Geographic Wild', terug te vinden op kanaal 78 in de Family-optie van Proximus TV.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 8 juni is het Wereld Oceanen Dag en wordt iedereen opgeroepen om stil te staan bij het belang van de wereldzeeën voor het klimaat. Om deze gelegenheid niet voorbij te laten gaan, pakt 'National Geographic Wild' een hele week uit met een speciale programmatie, waarin de oceanen in de kijker worden gezet.

Zo trakteert de natuurzender bij uitstek ons op maandag 8 juni om 18u op de première van de gloednieuwe tweedelige reeks "Wonders of the Ocean". Voorts passeren in de loop van de week ook nog onder meer "Secrets of the Mediterranean" (met onder meer historische beelden van de legendarische ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau), "Shark Island" (over de impact van overbevissing op het haaienbestand) en "When Ocean's Collide" (over Centraal-Amerika, waar zes landen de buffer vormen tussen de Atlantische en de Stille Oceaan) de revue.

Daarnaast pakt de zender ook uit met enkele onderwaterdocumentaires, zoals "Sea of Hope: America's Underwater Treasures", waarin de legendarische Sylvia Earle samen met haar team probeert toenmalig Amerikaans president, Barack Obama, ervan te overtuigen om meer stukken van de oceaan uit te roepen tot beschermd natuurgebied. In "New Wave Warriors", proberen diverse beschermers van de wereldzeeën de gevolgen van klimaatverandering, vervuiling en overbevissing te counteren.

Neem vanaf 8 juni een frisse duik in het water dankzij 'National Geographic Wild: Ocean Week', te vinden op kanaal 78 op Proximus Pickx. National Geographic Wild is beschikbaar in de Family-optie van Proximus TV.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top