Nieuw in de Op Aanvraag-catalogus: "Onward"

Kids |

Goed nieuws voor de fans van Disney en Pixar: vanaf donderdag 14 mei vind je “Onward”, de nieuwste worp van de animatiestudio, in de Op Aanvraag-catalogus van Proximus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eind februari ging “Onward” in première op het filmfestival van Berlijn. Op 4 maart kwam de nieuwste toevoeging aan het immer uitbreidende lijstje Disneyfilms ook bij ons in de zalen, maar al gauw stak het coronavirus daar een stokje voor. Niet getreurd, want vanaf donderdag 14 mei vind je de film uit de koker van Dan Scanlon en Kori Rae, die ons eerder op “Monsters en co” trakteerden, terug in de Op Aanvraag-catalogus van Proximus.

Eenhoorns, centaurs en elfen staan centraal in de in de nieuwste Pixarfilm. In “Onward” gaan twee jonge elvenbroers Ian en Barley Lightfoot op zoek naar de laatste sprankeltjes magie in een wereld die gedomineerd wordt door technologie. Dankzij een welbepaalde spreuk slagen de broers erin om hun vader terug te halen uit de doden, zij het maar halvelings. Ze vertrekken op een queeste om de spreuk te kunnen vervolledigen om hun vader nog een allerlaatste keer te kunnen aanschouwen, alleen weten ze niet dat ze daardoor ook slapende monsters zullen wekken…

Het eerste LGBTQ-personage in een Pixar-productie, de paarse eenoog Spector, leverde de film een ban op in een aantal Arabische landen, maar dankzij Proximus Pickx kun je hier bij ons genieten van de volledige versie.

Zet je schrap voor 103 minuten vol grappig en hartverwarmend avontuur dankzij deze film voor het voltallige gezin!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top