Deze lading jolige filmpjes vrolijkt je week op

Series | De isolatie weegt op ons gemoed, maar verenigt ons in ons lijden. Om dat lijden te verzachten, mikken we op je lachspieren met deze vijf geestige virale filmpjes.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Brad Pitt drijft de spot met Donald Trump
 
Een van de meest gevierde acteurs van onze tijd, Brad Pitt, trok zijn stoute schoenen aan en kroop in de huid van Anthony Fauci, die als epidemioloog advies verleent aan het Witte Huis. 
 
Achter de façade van deze karikatuur neemt hij de meest absurde toespraken van het Amerikaanse staatshoofd op de korrel. Zoals de speech waarin 'The Donald' de komst van een vaccin tegen het coronavirus aankondigde, of het discours waarin hij zijn onderdanen opriep om zich te injecteren met desinfectiemiddel. Iets zegt ons dat Pitt geen hoge pet op heeft van zijn president… In één adem dankt de steracteur ook het zorgpersoneel dat in de frontlinie van de strijd tegen het virus staat.



DIY: tover een sok om in een mondmasker
 
Het internet loopt over van creativiteit in de strijd tegen het coronavirus. In deze TikTok-video demonstreert een pientere jongedame hoe je een sok in een handomdraai kan verknippen en omtoveren tot een masker. Misschien niet het meest professionele mondmasker ooit, maar hey: alle beetjes helpen.  
 
@deesse0087

comment fabriquer un masque en 2 minutes avec une chaussette ##foryou ##pourtoi ##fyp

? Coronavirus - Imarkkeyz
 
Carole Baskin-bashing

Tiger King was dé hype van de lockdown: de waanzinnige Netflix-reeks over een uitbater van een zoo met exotische dieren kent zodanig veel geflipte wendingen dat zelfs fictieschrijvers niet zouden wegkomen met zo’n scenario.

Uiteraard stortte het internet zich al watertandend op het fenomeen, met enkele pareltjes der menselijke creativiteit tot gevolg. Zoals dit populair liedje over de gezworen aartsvijand van Joe Exotic, zoals de illustere zoo-eigenaar heet, te berde gebracht door een stoet fanatieke, lipsyncende TikTokkers.



Net als in de luchthaven

Onze zomerreisjes mogen dan wel in het water vallen, surfers aller landen maskeren hun ontgoocheling met een portie joligheid. Om dat reisgevoel toch enigszins op te wekken, tovert onderstaande TikTokker zijn huiskamer om tot een bagagehal.
@lukasgeorgas

Fake it till ya make it?? ##comedy ##memes ##meme ##funny ##lmao ##funnyvideos ##comedy ##fyp ##tiktoktravel ##airport ##airportlife ##planes ##missit

? Crowd - Loud Airport Terminal Sound Effect - Hollywood Sound Effects
De olympische thuisspelen

Na het uitstel van de Zomerspelen, besloot dit Amerikaans gezin om eigen Olympische Spelen te organiseren – thuis, welteverstaan. Van toiletpapierwerpen tot de Oreo-challenge: alle moderne disciplines der thuissport passeren de revue ten huize Presley.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top