Zet je schrap voor een episch gevecht tegen aliens in jouw vrijdagavondfilm "Battleship"

Een nieuwe lockdownweek loopt ten einde en dat betekent dat je je zorgeloos in jouw zetel kan nestelen en ongegeneerd popcorn mag schransen bij het beste dat de Vlaamse televieszenders jou te bieden hebben. Proximus Pickx licht er voor jou alvast de actiefilm "Battleship" uit.

"Battleship", een spetterende actiefilm uit 2012 uit de koker van Peter Berg, is veel meer dan het zoveelste gevecht op leven en dood tegen meedogenloze aliens. De film, losjes gebaseerd op het populaire spelletje zeeslag, staat bol van de visuele effecten en explosieve actie.

Wanneer NASA exoplaneet Gliese 581 g ontdekt, ontketent ze iets wat ze nooit had kunnen bevroeden. De aliens, Regents genaamd, komen namelijk richting aarde, maar niet met vredelievende bedoelingen. Ze zijn belust op onze watervoorraad en bakenen met een krachtveld hun landingszone af. Aan de toevallig aanwezige Amerikaanse en Japanse vloot om verder onheil te voorkomen, aan de hand van een episch potje zeeslag.

Spanning en actie gegarandeerd in deze film, die bulkt van het acteertalent. Zo passeren onder meer Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård en Liam Neeson de revue. Maar “Battleship” betekent ook het acteerdebuut van ene Rihanna.

Zet je dus schrap voor een spectaculaire vrijdagavondfilm vanaf 20u35 op Q2 of kijk online via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app.

Films

Bekijk alles
Top