Nieuw op Netflix deze week

Series | Heb je je favoriete serie in geen tijd gebingewatcht en ben je op zoek naar een nieuwe prooi? Geen nood, elke week grasduint Proximus Pickx in het ruime aanbod van Netflix om er enkele toppers uit te lichten. Deze week komen vooral sportliefhebbers en fans van de betere animatiefilm aan hun trekken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Willoughbys

In navolging van de succesvolle animatiefilm "Klaus" laat streaminggigant Netflix deze week "The Willoughbys" los op haar talloze abonnnees. Gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijfster Lois Lowry nemen de vier Willoughby-kinderen hun leven in eigen handen.

Ze bekokstoven een plannetje om voorgoed van hun te egoïstische ouders af te geraken, maar ontdekken dan pas wat de ware betekenis van familie is. Een verbeten strijd om uit de klauwen te blijven van het Ministerie van Kinderzaken zal uitgroeien tot een louterende ervaring.

Zet je schrap voor een portie avontuur voor het hele gezin, doorspekt met de nodige dosis humor.

"The Willoughbys" is vanaf 22 april te zien op Netflix.

Extraction

Netflix pakt deze week ook uit met een nieuwe samenwerking tussen Chris Hemsworth, beter bekend als Thor, en broederpaar Joe en Anthony Russo, de sterke mannen achter "Avengers: Endgame", de succesvolste film ooit.

In "Extraction" kruipt Hemsworth in de huid van de nietsontziende huurling Tyler Rake. Rake wordt gevraagd om Ovi, de zoon van een internationale drugsbaron, te bevrijden. Niets is echter wat het lijkt in deze actiethriller, die bol staat van de ontploffingen, geweld en intriges.

Zet je schrap voor "Extraction", vanaf 24 april op Netflix.

The Last Dance

Natuurlijk mag ook talk of the town bij de sportliefhebbers "The Last Dance" niet ontbreken in dit overzicht. De Netflix-serie die een blik werpt achter de schermen van het laatste seizoen van Michael Jordan bij 'zijn' Chicago Bulls. Samen met ploegmaats Scottie Pippen en David Rodman en onder de deskundige regie van coach Phil Jackson spelen de Bulls alles aan flarden. Maar hun hegemonie loopt stilaan ten einde - vandaar de titel.

Zet je schrap voor een unieke blik achter de schermen en een inkijk in de winnaarsmentaliteit van een van de grootste sporters die onze planeet ooit heeft gekend.

"The Last Dance" komt vanaf 20 april elke week met 2 nieuwe afleveringen op Netflix.

"After Life"

De norse journalist Tony (Ricky Gervais) heeft na de dood van zijn vrouw lak aan het leven. Het enige wat hem enigzins op de been houdt, is zijn innige band met zijn hond. In het tweede seizoen, dat net als het eerste zes afleveringen telt, zien we hoe Tony stilaan de draad van zijn leven terug probeert op te pikken.

Het eerste seizoen van de serie uit de koker van de ster van "The Office" scheerde internationaal hoge toppen. Afwachten of het tweede seizoen van de tragikomische reeks dezelfde standaard kan handhaven.

Het tweede seizoen van "After Life" is vanaf 24 april te zien op Netflix.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top