Proximus Pickx Live bij je thuis - Elke avond om 21u: een exclusief concert! (20 april – 3 mei)

Muziek | Nu de meesten onder ons thuis zitten omwille van het coronavirus en al de concerten zijn afgelast, doet Proximus een geste. Tot 3 mei serveren we dagelijks om 21 uur een concert op je scherm, te bewonderen via ons kanaal Pickx Live en op de website. De komende weken hebben we volgende concerten in de aanbieding.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Henri PFR (Tomorrowland 2019)

Op slechts een paar jaar tijd heeft de 24-jarige Brusselse dj Henri PFR naam en faam gemaakt in de Belgische muziekwereld. Dankzij hits als onder meer Unitl The End en samenwerkingen met internationale sterren als Robin Schulz en Editors, is de Belg een vaste waarde geworden op diverse festivals en podia. Wij laten je alvast genieten van zijn passage op Tomorrowland vorig jaar.

Bekijk het concert van Henri PFR op Tomorrowland op maandag 20 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Oscar and The Wolf (Pukkelpop 2018)

Hoeft Oscar and The Wolf nog enige introductie? Opnieuw serveren we je talent uit eigen land, met Max Colombie en zijn kompanen. Oscar and The Wolf schoot als een komeet naar het Belgische muziekfirmament met de debuutplaat Entity uit 2014. Daarop stonden hits als Princes, Strange Entity en Undress. In 2018 gaf Oscar and The Wolf een spectaculaire show op Pukkelpop.

Herbeleef dit concert op dinsdag 21 april om 21 u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Sabaton (Graspop 2019)

Tijd voor het stevigere werk met de power metalgroep Sabaton, de muziekformatie rond Joakim Brodén. Sabaton, al jaren een vaste waarde op Graspop, staat bekend om zijn liedjesteksten rond het thema oorlog.

Herbeleef hun zevende passage op de wei van Dessel op woensdag 22 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Steve Aoki (Tomorrowland 2019)

Steve Aoki is onbetwist een gevestigde waarde in de EDM-wereld. De Amerikaanse dj met Japanse roots wordt gezien als een van de beste dj’s ter wereld. DJ Mag zette hem nog op plaats 10 in de lijst van beste dj’s. Zijn optredens staan steeds garant voor spektakel, zo ook vorig jaar op de main stage van Tomorrowland.

Kijk naar het optreden van Steve Aoki op donderdag 23 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Lizzo (Rock Werchter 2019)

Melissa Vivianne Jefferson, beter bekend onder het pseudoniem Lizzo, maakte vorig jaar haar debuut op Rock Werchter. De extravagante Amerikaanse zangeres en rapper kwam haar derde album Cuz I Love You voorstellen en liet het publiek meedansen op hits als onder meer Juice.  

Kijk naar het energieke optreden van Lizzo op vrijdag 24 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Anderson.Paak (Pukkelpop 2019)

Wanneer je wordt opgemerkt door Dr. Dre, dan weet je welk vlees je in de kuip hebt. Anderson.Paak mag absoluut tot een van de grootste Amerikaanse muzikanten van het moment gerekend worden. De Californische artiest is multi-getalenteerd: hiphop, jazz, r&b, soul, … Welke stijl kan deze man niet aan? In 2018 mocht het publiek van Pukkelpop alvast meegenieten van zijn talenten.

Kijk naar Anderson.Paak op zaterdag 25 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Carcass (Graspop 2019)

Ken Owen en Bill Steer, de oprichters van de Britse groep Carcass, mogen gerust de pioniers genoemd worden van de grindcore. Eind jaren 90 hield de band ermee op, om elf jaar later terug aan de slag te gaan. In 2013 brachten ze het album Surgical Steel uit. In afwachting van hun volgende plaat dit jaar, nodigen we je graag uit om hun explosieve optreden op Graspop van vorig jaar te herbeleven.

Herbeleef het optreden van Carcass op Graspop op zondag 26 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Martin Solveig (Tomorrowland 2019)

De Franse DJ is een vaste klant op de affiche van het dancefestival in Boom. Aficionado’s van elektropop komen vast en zeker aan hun trekken, want Solveig weet als geen ander hoe hij een aantrekkelijke show moet neerzetten. Dat bewees hij vorig jaar nog op de main stage van Tomorrowland.

Dit concert herbeleven? Afspraak maandag 27 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

The National (Pukkelpop 2019)

Deze Amerikaanse band vierde vorig jaar zijn twintigjarig bestaan. Een jubileum dat de groep op de planken van zijn geliefde Pukkelpop fêteerde. Na al die tijd blijft The Nationaal in de topklasse spelen: Matt Berninger en de zijnen versagen niet en sleepten in 2018 zelfs nog een Grammy Award in de wacht voor beste alternatieve album met het geweldige Sleep Well Beast.

Herbeleef dit concert op dinsdag 28 april vanaf 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Symphony of Unity (Tomorrowland 2019)

Tomorrowlands vijftiende verjaardag was er één om nooit te vergeten. De organisatie van ‘s werelds bekendste dancefestival had er niets beter op gevonden om een zestigkoppig klassiek symfonisch concert uit te nodigen te midden van al het elektronische dancegeweld. Het resultaat van deze unieke set was verbluffend.

Herbeleef dit concert op donderdag 30 april om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

blackwave. (Pukkelpop 2019)

Ben je op zoek naar urban beats tijdens de lockdown? Dan is blackwave. misschien wel iets voor jou. Dit Antwerpse hiphopcollectief krijgt met z’n funky en jazzy grooves iedereen in beweging. In 2019 kwam de ultieme droom van deze jonge Antwerpenaren eindelijk uit: Pukkelpop platspelen. Dat deden ze met verve.

Herbeleef blackwave. op Pukkelpop op vrijdag 1 mei om 21u op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Mumford & Sons (Rock Werchter 2019)

Al tien jaar lang vergast Mumford & Sons ons op melodieuze folkpop en alternatieve rockriedels – al dan niet met banjo. De Britse band behoort tot de zwaargewichten in de scene, zo bewijzen de bloemetjes en lofbetuigingen voor hun platen. De live optredens van Marcus Mumford en co. barsten van de energie en emotie.

Dit concert herbeleven? Stem op zondag 3 mei om 21u af op je tv (Pickx Live) of op onze website.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top