Niet te missen op tv (13 - 19 april): jong, oud, man of vrouw: de zenders hebben voor elk wat wils

Door MF

Deel dit nieuws

Van een programma waarbij vrouwen in het reine raken met hun naakte lichaam tot eentje waarbij een oude jeep weer helemaal opgelapt wordt in een race tegen de tijd. Man of vrouw, oud of jong: hier vindt iedereen wel iets naar zijn of haar smaak tussen!

Met de billen bloot

Het spraakmakende programma ‘How To Look Good Naked’ is terug. Bijna 14 jaar nadat stijlgoeroe  Gok Wan , de Britse evenknie van  Jani Kazaltzis , dit bijzondere beautyprogramma lanceerde, gaat hij opnieuw op zoek naar de naakte waarheid. En in een social media-tijdperk vol perfecte foto’s van de ideale maten is het programma wellicht relevanter dan ooit.

Gok Wan wil vrouwen het zelfvertrouwen over hun lichaam laten herwinnen. Niet door plastische chirurgie of het volgen van een crashdieet. Maar door ze met een andere bril naar hun eigen lichaam te laten kijken. Naakt!

De presentator laat de vrouwen zich letterlijk blootgeven voor de spiegel, iets waar ze zich soms dood voor schamen. Want ze hebben kleine borsten en te brede heupen, of een te dikke kont op een stel te korte benen.

Ook toont hij enkele halfnaakte modellen die - ondanks hun uitgesproken rondingen - toch erg zelfzeker overkomen. Wan wil zo de schoonheid van elk lichaam laten zien – of het nu slank of volslank is. Hij heeft zelfs een naakte fotoshoot voor de deelnemers in petto. Opzet? Het besef doen groeien dat de dames er goed uit zien. Of het nu met of zonder kleren is.

Bekijk ‘How to Look Good Naked’ op dinsdag 14 april om 21u30 op TLC of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Reconstructie van de ramp

Canvas heeft tijdens de paasvakantie heel wat topfictie in petto. Dé blikvanger is wellicht de prestigieuze HBO-reeks  ‘Chernobyl’ , vanaf woensdag 15 april.

Over de historische fictiereeks over de kernramp in Tsjernobyl is al heel wat gezegd en geschreven. De reeks werd gelauwerd in de internationale pers. ‘Chernobyl’ won ook heel wat prijzen, waaronder een Golden Globe en een Daytime Emmy voor beste reeks.

In vijf afleveringen brengt ‘Chernobyl’ het verhaal van wat er die bewuste 26 april 1986 misging tijdens de ontploffing in de kerncentrale. Er wordt ook ingezoomd op de rampzalige gevolgen voor de omgeving en de omwonenden van de toenmalige Sovjetrepubliek Oekraïne. En er is de onmogelijke race tegen de klok van brandweer en veiligheidspersoneel om mensen te redden en erger te voorkomen.

Maar ‘Chernobyl’ onthult ook hoe de Sovjetautoriteiten probeerden de ware oorzaken van de ramp te verdoezelen, en hoe één man bleef vechten om koste wat het kost de waarheid aan het licht te brengen.

Bekijk ‘Chernobyl’ op woensdag 15 april om 22u05 op Canvas of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Monstersucces

‘Jurassic World’ staat op de zesde plaats in de lijst van de meest lucratieve films ooit. De sequel van de originele ‘Jurassic Park’-film van regisseur  Steven Spielberg moet slechts een handvol blockbusters later voorafgaan. Enkel ‘Avengers: Endgame’, ‘Avatar’, ‘Titanic’, ‘Star Wars: The Force Awakens’ en ‘Avengers: Infinity War’ brachten meer centen in het laatje. ‘Jurassic World’ bracht liefst 1.671.713.208 dollar op. Van een monstersucces gesproken.

Een groot deel van de inkomsten van ‘Jurassic World’ komt van grote bedrijven. De oplettende kijker is het vast opgevallen: de avonturenfilm krioelt niet alleen van de dino’s, maar ook van het product placement. Zo zijn alle smartphones en gadgets van Zuid-Koreaanse makelij én prominent in beeld gebracht, en heeft het telecombedrijf een gesponsord onderzoekslab. Het hotel op Isla Nublar is van de Hilton-keten en we zien verschillende personages overpriced koffie drinken. Oh, en Chris Pratt (Owen) zit overduidelijk in een Coca Cola-commercial wanneer Claire hem thuis komt opzoeken.

Bekijk ‘Jurassic World’ op vrijdag 17 april om 20u35 op VTM of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Pussywagon voor veteranen

Ondernemer Richard Rawlings grijpt de kans om extra bekendheid te creëren voor zijn Gas Monkey Garage. Hij krijgt een uitnodiging van Gary Sinise , de acteur en filmregisseur die voor eeuwig op ons netvlies gebrand staat vanwege zijn rol als luitenant Dan in de kaskraker  Forrest Gump .

Sinise heeft een stichting voor oorlogsveteranen en wil dat Richard twee jeeps pimpt voor de nakende veteranendag, één voor een promotietour en één voor een veiling.

Daar heeft Richard wel oren naar, zelfs wanneer hij hoort dat de veteranendag al over zes weken is. Hij gaat meteen op zoek naar een geschikte jeep om te pimpen en vindt een klassiek model dat nog de trotse eigenaar is van de originele verf. Maar dat ook veel roestplekken heeft, die nog vreselijker ogen nadat zijn team de auto heeft gezandstraald.

Kan hij de auto op tijd de broodnodige verjongingskuur geven op de manier die hij in gedachten had?

Bekijk ‘Fast N’ Loud’ op zaterdag 18 april om 21u00 op Discovery of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top