Baby's aan de macht in jouw vrijdagavondfilm "The Boss Baby"

Films | Met het zonnige lenteweer van de afgelopen dagen is de televisie waarschijnlijk een beetje in het verdomhoekje beland. Daar komt vanavond misschien verandering in, want dan brengt Q2 met "The Boss Baby" een film voor de hele familie op de buis. Een ideale manier om het weekend in te duiken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Baby's die kunnen praten? Check! Baby's die de wereld redden? Dubbel check!

Regisseur Tom McGrath, die ons eerder onder meer trakteerde op de succesvolle Madagascar-franchise, had met "The Boss Baby" in 2017 opnieuw een publiekstrekker te pakken.

Baby's versus puppy's

"The Boss Baby" vertelt het verhaal van de zevenjarige Tim, die als enig kind alle aandacht van zijn ouders naar zich toezuigt. Daar komt op een dag plots verandering in wanneer een baby, die zich 'Boss Baby' laat noemen, zijn opwachting maakt.

Tim ziet hoe zijn 'broertje' zijn ouders helemaal om zijn vingers windt en thuis de baas speelt - hoe kan het ook anders met zo'n naam. Toch zullen Tim en 'Boss Baby' hun geschillen moeten opzij zetten als ze de plannen van de geestelijke vader van de pratende baby's willen dwarsbomen. Francis Francis speelt namelijk met het idee om de onvoorwaardelijke liefde van de ouders naar een ander toppunt van schattigheid te navigeren - puppy's.

Maak je klaar voor hilarische grappen en tonnen avontuur! "The Boss Baby" is vrijdagavond vanaf 20u35 te bekijken op Q2 of via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top