Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één dag gebingewatcht? Geen getreur, Netflix voorziet zijn platform elke week van nieuwe films en programma's. Een kleine selectie van de nieuwigheden voor deze week.

Salt

Evelyn Salt is een van de beste agenten van de CIA. Maar plots wordt ze ervan beschuldigd een Russische spion te zijn. Verplicht om te vluchten, doet ze er alles aan om te begrijpen wat er zich achter deze beschuldigingen schuilhoudt. Maar is Salt echt wie ze beweert te zijn?

Angelina Jolie verbluft in deze explosieve actiefilm. Stunts en achtervolgingen: niets houdt haar tegen! Een kleine anekdote: initieel zou Tom Cruise, specialist van het genre, de rol van Salt op zich nemen. Maar de acteur zou geweigerd hebben, omdat de rol te sterk leek op die van Ethan Hunt, de populaire spion van de "Mission Impossible"-franchise.

"Salt" is sinds gisteren te bekijken op Netflix.

Brews Brothers

Speciaal voor bierliefhebbers - en we weten dat die talrijk zijn bij ons - vertelt "Brew Brothers" ons het verhaal van twee broers die de handen in elkaar moeten slaan om hun brouwerij te redden. Slagen ze er echter in om hun onenigheid aan de kant te zetten?

Deze Netflix Originals-serie belooft een gezonde scheut humor met kleurrijke personages. Vast en zeker een leuke afleiding in deze quarantainetijden!

"Brew Brothers" verschijnt vanaf vrijdag 10 april op Netflix.

Tigertail

Pin-Jui verlaat Taiwan - en zijn jeugdliefde - om volop zijn kans te wagen in de Verenigde Staten. We volgen de verschillende levensfases van de jongeman, op het ritme van zijn gecompliceerde familiale relaties. Wanner Pin-Jui de pensioenleeftijd bereikt, wil hij opnieuw aanknopen met zijn verleden.

Met thema's als reizen en familie bestrijkt "Tigertail" zowat het volledige spectrum aan emoties. De film is vanaf vrijdag te bekijken op het streamingplatform.

Love Wedding Repeat

Eindigen doen we met een romantische komedie, zoals die hoort te zijn. Jack probeert er alles aan te doen om het huwelijk van zijn zus in goede banen te leiden, maar wordt geconfronteerd met talloze obstakels: een voormalig liefje dat opnieuw haar opwachting maakt, een mysterieuze gast en een verdovend middel in een drankje. We volgen Jack doorheen de verschillende facetten van een en dezelfde dag.

Sam Claflin, vooral gekend omwille van zijn rollen in "The Hunger Games" en "Peaky Blinders", waagt de overstap naar een komedie, waar verrassing, humor en een happy-end centraal staan.

"Love Wedding Repeat" gaat deze zondag in première op Netflix.

Series

Bekijk alles
Top