De eerste speeldag van de ESL Proximus Cup op CSGO vond plaats op 3 april. In dit artikel vind je alle resultaten van de competitie voor spelers uit de Benelux!

Sector One bleek van meet af aan zeer solide. Zo won het team al zijn wedstrijden om ten slotte de finale op een verpletterende manier te winnen. Sommige teams slaagden er echter in om Joey, ReFuZR, kzealos, von en Maxim wat aan het twijfelen te brengen…

De eerste wedstrijd tegen het Nederlandse team The Boys won S1 met 16 tegen 12, nadat de Nederlanders erin geslaagd waren om op een bepaald moment de score gelijk te trekken. Sector One stond vervolgens tegenover daMs, Epsi, lapilapi, mav en maxi van het Crevette Party-team.

Na een zware strijd stootte S1 met een 16-13-overwinning door naar de halve finales, waarin ze het zeer taaie Project Eversio ontmoetten. De overwinning ging na een overtime uiteindelijk met 19-17 naar Sector One.

In de andere tabelhelft raasde het Luxemburgse MyNec over zijn tegenstanders. Maar in de halve finale volgde evenwel een spannende confrontatie tegen de Nederlanders van Reünie. De ontmoeting eindigde na overtime finaal in het voordeel van MyNec.

De finale werd echter een eenrichtingswedstrijd met een duidelijke 16-3-overwinning van Sector One op de map Mirage.

Proximus Esports kijkt ernaar uit je aanstaande vrijdag opnieuw te zien voor de tweede speeldag van de ESL Proximus Cup op CSGO!

Klassement

1e – Sector One
2e – MyNec
3e – Project Evesio
4e – Reünie
5/8e – Crevette Party
5/8e – Quartz eSport
5/8e – Nocturnal eSports
5/8e – GAMEWAVE ESPORT CLUB
9/16e – The Boys
9/16e – Mental Gaming
9/16e – Bastards Esports
9/16e – CENOSILLICAPHOBIAX
9/16e – Canity eSport
9/16e – Virtual Brutality!
9/16e – CAR4

Heruitzending

In het Frans met commentatoren HiipOcs en kiiper0ne!

In het Nederlands met commentatoren Toldersma en Robert Jan Kortooms!