Proximus Pickx en Basic Fit bundelen de krachten voor een workout thuis

Sport |

Je kan je niet meer naar de fitness begeven en je vraagt je af wat er zal gebeuren met jouw afgetrainde lijf? Of je wil gewoon een sportief verzetje tijdens deze quarantaineperiode? Wel, dan ben je bij Proximus Pickx aan het goede adres. Samen met Basic Fit brengen we namelijk de workouts naar je thuis. De Basic Fit-video's zijn beschikbaar in de sportsectie van Proximus Pickx; via de menu-knop op je tv-afstandsbediening, via de Pickx-app of log je in op proximuspickx.be.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Omwille van de coronaquarantaine hebben ook talloze fitnesszalen doorheen het land hun deuren moeten sluiten. Fitnessaddicts hoeven echter niet te wanhopen, want Basic Fit voorziet een thuisprogramma voor zij die hun lichaam op peil willen houden. Maar ook mensen die het motto 'blijf bewegen' indachting niet hele dagen stil willen zitten, vinden zeker hun gading in het aanbod van Basic Fit. Met vijf verschillende categorieën workouts is er gegarandeerd voor elk wat wils.

GXR Latin Dance

GXR Latin Dance is een dance workout met moves uit verschillende Latin dansstijlen. Leen leert je in deze les alle pasjes waardoor jij lekker mee kan dansen. Eigenlijk voelt het als een avondje uit met je vrienden – maar dan samen met professioneel danseres Leen. Je swingt op de dansvloer. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst Latin!

Geniet van 4 sessies vol latin vibes.

GXR Bootcamp

GXR Bootcamp is een full body workout op de vetste beats waarbij je je hartslag omhoog springt, pusht en tilt met oefeningen mét en zonder extra gewicht. Moet jij je energie kwijt en wil je zowel je conditie als kracht triggeren? Daar weet onze presenter Larz wel raad mee! Hij zorgt ervoor dat iedereen, van elk niveau, tot de laatste seconde alles geeft en met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Basic Fit biedt 5 bootcampsessies aan.

GXR Yoga

Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? GXR Yoga combineert oude wijsheden met moderne beats en biedt de balans. Een heerlijke workout met Jurgen die ervoor zorgt dat jij helemaal zen wordt!

Kom compleet tot rust met 4 yogasessies.

GXR Abs & core

Abs & Core is jouw 20 minuten Core class. Op de coolste beats werken we aan je buik, billen en benen om een sterke core te krijgen. Wil je de Burn voelen, doe nu mee!

Werk aan je lijn, dankzij 7 sessies Abs & core.

GXR Shape

Shape is een total workout op de vetste beats met enkel je eigen lichaamsgewicht. Je Shape instructeur Dennis laat alle spiergroepen in deze les aan bod komen en je zult binnen no time merken dat je sterker en fitter wordt. Een makkelijk te volgen les, vol fun en energie!

Geniet van 4 sessies om alle spiergroepen te trainen.

De Basic Fit-pakketten zijn beschikbaar in de sportsectie van Proximus Pickx. Druk op de menu-knop op je afstandsbediening of surf naar de app of de site proximuspickx.be



 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top