Proximus Pickx Live bij je thuis - Elke avond om 21u: een exclusief concert!

Nu de meesten van ons thuis zitten omwille van het coronavirus en al de concerten zijn afgelast, zet Proximus vanaf vrijdag 3 april concerten centraal op haar kanaal Picxk Live en op deze website. De hele maand april is er dagelijks om 21 uur een concert live bij je thuis te bewonderen.

Queens of the Stone Age (Rock Werchter 2018)
 
Als het cliché "Rock is dood, lange leve rock” bovengehaald moet worden, laat het dan voor Queens of the Stone Age zijn, de band rond Josh Homme. Op de setlijst van dit bezielde concert op Rock Werchter 2018 dansnummers, zoals Feet Don’t Fail Me en The Way You Used To Do, van hun nieuwe plaat “Villains” maar ook schroeiende versies van Do It Again en Go With The Flow of meeslepende nummers als The Long Slow Goodbye en In The Fade.
 
Verrassend, eigenzinnig en lekker verdorven: te zien op je tv (kanaal Pickx Live) en op onze website op vrijdag 3 april om 21u.Dimitri Vegas & Like Mike (Tomorrowland 2019)
 
Het populaire dancefestival Tomorrowland is vrij snel uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. Dat komt voor een groot stuk door de fabelachtige en originele decors die het organiserende team elk jaar opnieuw in De Schorre in Boom weet op te trekken. Maar ook de grote kleppers op de affiche maken er telkens een zinderend dansfeest van. Zo ook vaste waarden en 'resident dj's' Dimitri Vegas & Like Mike. Hits als Best Friend's Ass, The Hum of een remix van Old Town Road passeerden de revue tijdens hun optreden in 2019.

Voor hun spetterende optreden uit 2019, moet je op zaterdag 4 april om 21u bij Pickx Live zijn.
Eels (Pukkelpop 2019)

Pukkelpop, nog zo'n klassieker op de traditionele festivalkalender. In 2019 stond de Amerikaanse band rond zanger Mark Oliver Everett - beter bekend als E - al voor de zesde keer op het podium in Kiewit. Oudere nummers, zoals Novocaine for the Soul, werden er gekoppeld aan meer recenter werk, zoals That Look you give that guy. En is er een meer toepasselijke afsluiter dan een cover van The End?

Stem op zondag 5 april om 21u af op je tv (kanaal Pickx Live) en op onze website om het concert van Eels te herbeleven.

Deze optredens zijn te bekijken op televisie, via onze website of via de app. Nieuwe namen worden de komende dagen bekendgemaakt.

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top