Basket Day: Focus op de EuroMillions Basketbal League

Omwille van de Covid-19-pandemie zijn alle sportevenementen geannulerd of uitgesteld voor de komende weken. In afwachting van de terugkeer van de grote wedstrijden past Proximus Sports de programmering van zijn zenders aan en biedt het u elke dag opnieuw evuw evenementen aan die het sportnieuws van het seizoen of het decennium hebben gekenmerkt. Deze maandag, focus op de EuroMillions Basketball League

Charleroi-Bergen (27 september 2019)

Spirou kon zich geen tweede thuisnederlaag op rij veroorloven bij de start van de competitie. Maar, in deze Henegouwse derby, kon de ploeg van Axel Hervelle sowieso niets doen tegen Belfius Mons-Hainaut die de wedstrijd van begin tot einde domineerde. Men name dankzij een zeer goede Lennard Freeman bevestigt Bergen zijn goede start van het seizoen.

Deze wedstrijd is deze maandag om 12.30 uur opnieuw te zien op Proximus Sports 1.

Mechelen - Oostende (31 januari 2020)

De Mechelaars ontvangen 'reus' Oostende voor de zesde speeldag. De Kangeroes, onder leiding van het duo Shavon Coleman (17 punten)-Terry Deroover (16 punten), waren het sterkste team in een wedstrijd die 40 minuten heel geleidelijk opliep.Uiteindelijk won Mechelen deze uiterst  spannende wedstrijd met het kleinste verschil, 79-78.

U kan dit duel opnieuw bekijken vanaf 14.35 uur op Proximus Sports 1

Bergen - Antwerpen (13 december 2019)

Het is revanchetijd voor Bergen. Na drie nederlagen tegen de Antwerp Giants dit seizoen wil Bergen het goedmaken en eindelijke eens winnwien tegen de club uit Antwerpen. De mannen van Vedran Bosnic beheersen heel de wedstrijd lang het spel, dat ze perfect onder de knie hebben, en winnen uiteindelijk met een ruime marge van de Giants.

Deze wedstrijd wordt opnieuw uitgezonden vanaf 16.55 uur op Proximus Sports 1

All Star Game (28 december 2019)

De beste buitenlandse spelers nemen het op tegen de beste Belgen uit de Euromillions Basket League voor deze derde editie van de Orange All Star Game in Vorst Nationaal. Ondanks de vele afwezigheden, is er veel spektakel te beleven en zijn ook de traditionele dunks, driepunters en klassestukjes van de partij. Show gegarandeerd!

Om deze All Star Game te herbeleven, stemt u om 20.05 af op Proximus Sports 1

Aalst - Luik (22 februari 2020)

Met slechts een kleine overwinning op zak reizen de Luikenaars met een lage moraal af naar Aalst. Bovendien is de ploeg door verschillende blessuren en schorsingen gereduceerd tot slechts zes spelers. De troepen van Sacha Massot hebben zich goed verzet maar ze waren geen partij voor de Okapi's van Riley Lachance, topscorer met 22 punten. 

Herbeleef deze wedstrijd vanaf 22.05 uur op Proximus Sports 1

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?