Nieuw op uw scherm: Blind Gekocht en Het Parket

Films | Prachtige lentedagen in het verschiet, maar helaas gooit het coronavirus roet in het eten en spendeer je de meeste uren van de dagen tussen vier muren. Niet getreurd, ook op uw televisiescherm zijn mooie dingen te zien. Wij sommen elke week de nieuwste programma’s op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Blind Gekocht - VIER

Na een succesvol debuut krijgt het woonprogramma Blind Gekocht vanaf vanavond een vervolg. In het kraaknieuwe seizoen trekt Dina Tersago opnieuw de baan op samen met aankoopmakelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans.
 
Zij hebben dit keer het woonlot van maar liefst zeven gezinnen volledig in handen en gaan met hun spaarcenten op zoek naar dat ene droomhuis dat ze zelf maar niet te pakken krijgen en hakken voor hen de knoop door. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experten het voor hen hebben gekocht.

Gênant Maar Waar! – VTM Go en Vitaya

Scripted realityserie waarin de meest gênante en bijwijlen hilarische seksverhalen aan bod komen. De waargebeurde verhalen worden gereconstrueerd met acteurs. De reeks deed in Nederland al heel wat stof opwaaien – onder meer het slechte acteerwerk werd op de korrel genomen – maar prikkelde anderzijds ook de nieuwsgierigheid.

Een bloemlezing van de meest opzienbarende verhalen: betrapt worden tijdens een wild seksavontuur in de babykamer op een verjaardag, brave echtgenoot en vader die drugs neemt om zijn sluitspier te ontspannen en vervolgens een Barbiepop inbrengt op een gevoelige plaats, of nog: een man die per ongeluk een naaktselfie naar zijn schoonmoeder stuurt.

Het Parket – VIER

Op de afdeling Jeugd en Gezin in Dendermonde passeren onverbeterbare jeugdcriminelen de revue, maar er is één groot probleem: alleen al in Dendermonde belanden er elk jaar 6000 jeugddossiers, en in alle gesloten instellingen in Vlaanderen samen is er slechts plaats voor welgeteld 200 jongeren.

Het Parket biedt een unieke inkijk in het leven van parketmagistraten: een bijzonder harde job, die bovendien af te rekenen heeft met allerhande praktische beslommeringen. Het programma legt ook het menselijke aspect bloot. Zeker het bekijken waard dus.

The Rookie – seizoen 2, op VIER

Amerikaanse politieserie met Nathan Fillion (John Nolan) en Alyssa Diaz (Angela Lopez), met gastrollen van o.a. will.i.am. De reeks draait rond John Nolan, een 45-jarige kersvers gescheiden vader en voormalig eigenaar van een bouwbedrijf.

Na zijn hulp aan politieagenten tijdens een bankoverval verhuist hij naar Los Angeles, waar hij een politiecarrière najaagt. Nadat hij afstudeert aan de politieacademie, als oudste groentje (“rookie”) in het korps, stort hij zich in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van zijn nieuwe job.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top