Binnenkort op Netflix: El Dragón seizoen 2

Series | Ook Netflix voelt de impact van het coronavirus: producties liggen stil, terwijl de activiteit op het streamingplatform hoge toppen scheert. Dit zijn de laatste nieuwtjes over de Belgische tak van de streamingdienst.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Mexicaanse misdaadserie El Dragón krijgt een tweede seizoen, 'El regreso de un guerrero' genaamd. Het eerste bedrijf verscheen in oktober vorig jaar op Netflix, het vervolg wordt op 17 april aanstaande toegevoegd aan het aanbod en telt maar liefst 44 afleveringen.

De reeks draait rond Miguel Garza (Sebastián Rulli), een man die door zijn aantrekkelijk voorkomen en mysterieuze manier van doen zijn omgeving fascineert en intrigeert. Hij denkt dat de wereld rond hem draait, en dat niemand kan weerstaan aan zijn charmes. Naast knap en intelligent is hij een succesvolle ondernemer. Toen hij nog een kind was werden zijn ouders vermoord, waarna hij naar Japan verhuisde. Twintig jaar later keert Miguel terug naar zijn geboorteland, als de nieuwe erfgenaam van het familiekartel.

Doek valt over La Casa de las Flores

Ander Netflixnieuws: het doek valt over de duistere Mexicaanse dramedy La Casa de las Flores, over een welgestelde Mexicaanse familie die een prestigieuze bloemenzaak draaiende houdt. De reeks krijgt een derde seizoen, en dat zal meteen ook het laatste worden.

De serie toont hoe een rijke matriarch de schone schijn van haar familie probeert op te houden, nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen. De allerlaatste afleveringen zullen in de loop van volgende maand op Netflix verschijnen.

Laatste kans

Sommige titels verdwijnen de komende weken ook onherroepelijk uit het aanbod. Zo loopt de licentie van de populaire Disney-film Coco binnenkort af, dus wie de ontroerende animatiefilm over het Mexicaanse jongetje dat in het dodenrijk belandt nog wil zien, moet zich reppen.
 
Alle Disney-titels verhuizen binnen afzienbare tijd trouwens naar hun eigen kanaal. Met Disney+ bindt Disney de strijd aan met grote rivaal Netflix en krijgt het streaminglandschap er een enorme blockbusterproducent bij. Op het nieuwe streamingplatform zullen straks klassiekers te vinden zijn als Aladdin, Bambi en Jungle Book, alle Pixar-films (Toy Story, Finding Nemo, Cars, etc.), de twee complete Star Wars-trilogieën en films uit het Marvel-universum.
 
Ook thrillers en actiefilms zoals Law Abiding Citizen en Parker verdwijnen straks van Netflix. De levensduur van de Vlaamse producties Gevoel voor Tumor en In Vlaamse Velden op Netflix is tevens verstreken. Verder is het ook voor Fullmetal Alchemist: Brotherhood, The Undateables en de comedy Chewing Gum einde verhaal.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top