Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx in april

Films | In april geniet je van ontroerende films met een sterk verhaal, spannende thrillers, een vleugje kerst en een dubbele portie Shia LaBeoufOntdek het nieuwe aanbod van de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx in april!

Door MF

Deel dit nieuws

Frozen 2

Het langverwachte vervolg op de Disneyfilm ‘Frozen’!

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven verlaten hun thuis Arendelle wanneer een mysterieuze stem Elsa lijkt te roepen. Om Arendelle te kunnen redden, moeten ze op zoek gaan naar de oorsprong van Elsa’s krachten. Hun reis vol obstakels leidt hen naar een betoverd bos. Zal het hen lukken om Arendelle te bevrijden?

Frozen 2’ is vanaf 10 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Honey Boy

Acteur Shia LaBeouf schreef het script voor de film ‘Honey Boy’ als vorm van therapie terwijl hij in een afkickcentrum verbleef. In de film, die gebaseerd is op zijn kindertijd, speelt de acteur de rol van zijn eigen vader. Een pakkende film over een jonge acteur die moet leren omgaan met zijn vader en zijn mentale gezondheid. Must-see!

Honey Boy’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Adopt a Highway

Russ Millings (Ethan Hawke) wordt na 21 jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij heeft moeite om zich aan te passen aan de moderne wereld die hij totaal niet kent. Op een avond vindt hij een achtergelaten baby in een afvalcontainer. Is dit een tweede kans voor hem? Een harde, maar ook warme film met een topcast!

Adopt a Highway’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Last Christmas

De romantische komedie ‘Last Christmas’ doet je nu al weer uitkijken naar kerst! Emilia Clarke ('Game of Thrones') speelt de rol van de ongelukkige Kate. Ze werkt tegen haar zin als elf in een kerstwinkel en maakt de ene slechte beslissing na de andere. Tot ze op een dag Tom ontmoet…

Last Christmas’ is vanaf 1 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Song of Names

'The Song of Names’ is een prachtige film die begint tijdens de Tweede Wereldoorlog. Martin, een negenjarige jongen, hecht zich aan zijn pas geadopteerde broer Dovidl. Die kwam als vluchteling aan in Londen en heeft een speciaal talent voor vioolspelen. Na enkele jaren verdwijnt Dovidl onverwachts. Kan Martin hem nog terugvinden?

The Song of Names’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Addams Family

De film ‘The Addams Family’ is een computergeanimeerde zwarte komedie gebaseerd op de gelijknamige strip van striptekenaar Charles Addams en een reboot van de film uit 1991. De excentrieke, macabere familie Addams verhuist naar een saaie buitenwijk, waar Wednesday Addams vriendschap sluit met een lokaal meisje. Helaas botert het niet zo tussen hun families… Lach je een breuk met de stemmen van Oscar Isaac, Charlize Theron en Chloë Grace Moretz!

The Addams Family’ is vanaf 2 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

De Beroemde Bereninvasie van Sicilië

In deze mooie Frans-Italiaanse geanimeerde film gaat de koning van de beren op zoek naar zijn vermiste zoon in de bergen van Sicilië. Tonio werd door jagers ontvoerd. Met zijn leger en een tovenaar besluit de koning daarna een stuk land te veroveren waar mensen wonen. Maar zijn beren wel gemaakt om in een mensenland te leven?

De Beroemde Bereninvasie van Sicilië’ is vanaf 4 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Wild Goose Lake

De Chinese film ‘The Wild Goose Lake’ neemt je mee op een spannende misdaadtrip. Gangster Zenong Zhou is op de vlucht en houdt zich schuil bij het ‘Wild Goose Lake’. Hij ontmoet er een mysterieuze vrouw die hem serieus op de proef stelt. Wat is hij bereid op te geven in ruil voor zijn eigen vrijheid? 'The Wild Goose Lake' werd genomineerd voor de Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes in 2019.

The Wild Goose Lake’ is vanaf 7 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Mi vida

De Nederlandse gepensioneerde kapster Lou (Loes Luca) vertrekt na de verkoop van haar zaak naar Spanje om er de taal te leren. Terwijl ze het land en de mensen beter leert kennen, beseft ze dat ze haar eigen dromen achterna wil gaan en er wil blijven wonen. Ze is gelukkig, tot haar kinderen haar keuze toch niet zo blijken te appreciëren… Een sfeervolle en mooie film over de zoektocht naar geluk.

Mi vida’ is vanaf 14 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Agatha and the Truth of Murder

Fans van Agatha Christie, maar ook van detectives in het algemeen, zullen in hun nopjes zijn met ‘Agatha and the Truth of Murder’. De film vertelt het verhaal van misdaadauteur Agatha Christie die zelf wordt ingeschakeld om een echte moordzaak rond Florence Nightingale Shore op te lossen. De film is een mix van fictie en waargebeurde elementen, wat de spanning alleen maar opdrijft!

Agatha and the Truth of Murder’ is vanaf 21 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level’ is het vervolg op ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’. Dit avontuur wil je niet missen! De vertrouwde vriendengroep komt weer samen, maar Spencer is op zijn eentje naar Jumanji gereisd. De anderen besluiten hem te volgen en terug te halen, maar dat loopt niet helemaal zoals gepland.

Jumanji: The Next Level’ is vanaf 22 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Black and Blue

Black and Blue’ is een razendsnelle actiethriller over een beginnende politieagente (Naomie Harris) die toevallig getuige is van de moord op een drugsdealer. Wanneer ze erachter komt dat de moord gepleegd is door corrupte agenten, moet ze tegelijkertijd uit de klauwen van de politie en die van de drugscriminelen zien te blijven.

Black and Blue’ is vanaf 22 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Little Joe

Alice (Emily Beecham) werkt als plantenkweker bij een bedrijf dat nieuwe soorten wil ontwikkelen. Ze heeft talent en kweekt een speciale rode bloem die een therapeutische werking heeft; als je er goed voor zorgt, maakt de bloem je gelukkig. Alice smokkelt een van de bloemen buiten en geeft die aan haar tienerzoon Joe. Ze noemen de plant ‘Little Joe’. Het lijkt het perfecte cadeau, tot Alice merkt dat de plant voor gevaarlijke neveneffecten zorgt…

Little Joe’ is vanaf 22 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Muidhond

Cineaste Patrice Troy (‘Little Black Spider’, ‘Rosie’, ‘(N)iemand’) verfilmde met ‘Muidhond’ (Inge Schilperoord) voor het eerst een roman. Jonathan (Tijmen Govaerts), een 25-jarige introverte jongen, keert terug uit de gevangenis naar zijn thuis aan de kust. Wanneer een moeder en haar jong dochtertje naast hem komen wonen, worstelt Jonathan met zijn verleden dat hij zo graag wil vergeten. Het Vlaamse ‘Muidhond’ is een gedurfde, heftige, maar ook genuanceerde film die op een kunstzinnige manier is vormgegeven.

Muidhond’ is vanaf 28 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon’ vertelt het verhaal van Zak (Zack Gottsagen), een jongen met het syndroom van Down. Hij loopt weg uit zijn verzorgingstehuis omdat hij een professionele worstelaar wil worden. Zak ontmoet onderweg Tyler (Shia LaBeouf), een dief en visser, en er ontstaat een sterke band tussen de twee. Intussen probeert een sociaal werker (Dakota Johnson) hen op het spoor te komen. Een pakkend en origineel verhaal met sterke acteerprestaties!

The Peanut Butter Falcon’ is vanaf 29 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top