Nieuw in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx in april

In april geniet je van ontroerende films met een sterk verhaal, spannende thrillers, een vleugje kerst en een dubbele portie Shia LaBeouf. Ontdek het nieuwe aanbod van de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx in april!

Frozen 2

Frozen 2

Het langverwachte vervolg op de Disneyfilm ‘Frozen’!

Elsa, Anna, Kristoff, Olaf en Sven verlaten hun thuis Arendelle wanneer een mysterieuze stem Elsa lijkt te roepen. Om Arendelle te kunnen redden, moeten ze op zoek gaan naar de oorsprong van Elsa’s krachten. Hun reis vol obstakels leidt hen naar een betoverd bos. Zal het hen lukken om Arendelle te bevrijden?

Frozen 2’ is vanaf 10 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Honey Boy

Honey Boy © Amazon Studios

Acteur Shia LaBeouf schreef het script voor de film ‘Honey Boy’ als vorm van therapie terwijl hij in een afkickcentrum verbleef. In de film, die gebaseerd is op zijn kindertijd, speelt de acteur de rol van zijn eigen vader. Een pakkende film over een jonge acteur die moet leren omgaan met zijn vader en zijn mentale gezondheid. Must-see!

Honey Boy’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Adopt a Highway

Adopt a Highway © RLJE Films

Russ Millings (Ethan Hawke) wordt na 21 jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Hij heeft moeite om zich aan te passen aan de moderne wereld die hij totaal niet kent. Op een avond vindt hij een achtergelaten baby in een afvalcontainer. Is dit een tweede kans voor hem? Een harde, maar ook warme film met een topcast!

Adopt a Highway’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Last Christmas

Last Christmas © Universal Pictures

De romantische komedie ‘Last Christmas’ doet je nu al weer uitkijken naar kerst! Emilia Clarke ('Game of Thrones') speelt de rol van de ongelukkige Kate. Ze werkt tegen haar zin als elf in een kerstwinkel en maakt de ene slechte beslissing na de andere. Tot ze op een dag Tom ontmoet…

Last Christmas’ is vanaf 1 april beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Song of Names

The Song of Names © Sony Pictures Classics

'The Song of Names’ is een prachtige film die begint tijdens de Tweede Wereldoorlog. Martin, een negenjarige jongen, hecht zich aan zijn pas geadopteerde broer Dovidl. Die kwam als vluchteling aan in Londen en heeft een speciaal talent voor vioolspelen. Na enkele jaren verdwijnt Dovidl onverwachts. Kan Martin hem nog terugvinden?

The Song of Names’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Addams Family

The Addams Family © Universal Pictures

De film ‘The Addams Family’ is een computergeanimeerde zwarte komedie gebaseerd op de gelijknamige strip van striptekenaar Charles Addams en een reboot van de film uit 1991. De excentrieke, macabere familie Addams verhuist naar een saaie buitenwijk, waar Wednesday Addams vriendschap sluit met een lokaal meisje. Helaas botert het niet zo tussen hun families… Lach je een breuk met de stemmen van Oscar Isaac, Charlize Theron en Chloë Grace Moretz!

The Addams Family’ is vanaf 2 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

De Beroemde Bereninvasie van Sicilië

De Beroemde Bereninvasie van Sicilië © Prima Linea Productions

In deze mooie Frans-Italiaanse geanimeerde film gaat de koning van de beren op zoek naar zijn vermiste zoon in de bergen van Sicilië. Tonio werd door jagers ontvoerd. Met zijn leger en een tovenaar besluit de koning daarna een stuk land te veroveren waar mensen wonen. Maar zijn beren wel gemaakt om in een mensenland te leven?

De Beroemde Bereninvasie van Sicilië’ is vanaf 4 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Wild Goose Lake

The Wild Goose Lake © Memento Films Distribution

De Chinese film ‘The Wild Goose Lake’ neemt je mee op een spannende misdaadtrip. Gangster Zenong Zhou is op de vlucht en houdt zich schuil bij het ‘Wild Goose Lake’. Hij ontmoet er een mysterieuze vrouw die hem serieus op de proef stelt. Wat is hij bereid op te geven in ruil voor zijn eigen vrijheid? 'The Wild Goose Lake' werd genomineerd voor de Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes in 2019.

The Wild Goose Lake’ is vanaf 7 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Mi vida

Mi vida © Paradiso Entertainment

De Nederlandse gepensioneerde kapster Lou (Loes Luca) vertrekt na de verkoop van haar zaak naar Spanje om er de taal te leren. Terwijl ze het land en de mensen beter leert kennen, beseft ze dat ze haar eigen dromen achterna wil gaan en er wil blijven wonen. Ze is gelukkig, tot haar kinderen haar keuze toch niet zo blijken te appreciëren… Een sfeervolle en mooie film over de zoektocht naar geluk.

Mi vida’ is vanaf 14 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Agatha and the Truth of Murder

Agatha and the Truth of Murder © Kew Media

Fans van Agatha Christie, maar ook van detectives in het algemeen, zullen in hun nopjes zijn met ‘Agatha and the Truth of Murder’. De film vertelt het verhaal van misdaadauteur Agatha Christie die zelf wordt ingeschakeld om een echte moordzaak rond Florence Nightingale Shore op te lossen. De film is een mix van fictie en waargebeurde elementen, wat de spanning alleen maar opdrijft!

Agatha and the Truth of Murder’ is vanaf 21 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Jumanji: The Next Level

Jumanji: The Next Level © Sony Pictures Releasing

Jumanji: The Next Level’ is het vervolg op ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’. Dit avontuur wil je niet missen! De vertrouwde vriendengroep komt weer samen, maar Spencer is op zijn eentje naar Jumanji gereisd. De anderen besluiten hem te volgen en terug te halen, maar dat loopt niet helemaal zoals gepland.

Jumanji: The Next Level’ is vanaf 22 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Black and Blue

Black and Blue © Sony Pictures Releasing

Black and Blue’ is een razendsnelle actiethriller over een beginnende politieagente (Naomie Harris) die toevallig getuige is van de moord op een drugsdealer. Wanneer ze erachter komt dat de moord gepleegd is door corrupte agenten, moet ze tegelijkertijd uit de klauwen van de politie en die van de drugscriminelen zien te blijven.

Black and Blue’ is vanaf 22 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Little Joe

Little Joe © Magnolia Pictures

Alice (Emily Beecham) werkt als plantenkweker bij een bedrijf dat nieuwe soorten wil ontwikkelen. Ze heeft talent en kweekt een speciale rode bloem die een therapeutische werking heeft; als je er goed voor zorgt, maakt de bloem je gelukkig. Alice smokkelt een van de bloemen buiten en geeft die aan haar tienerzoon Joe. Ze noemen de plant ‘Little Joe’. Het lijkt het perfecte cadeau, tot Alice merkt dat de plant voor gevaarlijke neveneffecten zorgt…

Little Joe’ is vanaf 22 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Muidhond

Muidhond © Imagine Film

Cineaste Patrice Troy (‘Little Black Spider’, ‘Rosie’, ‘(N)iemand’) verfilmde met ‘Muidhond’ (Inge Schilperoord) voor het eerst een roman. Jonathan (Tijmen Govaerts), een 25-jarige introverte jongen, keert terug uit de gevangenis naar zijn thuis aan de kust. Wanneer een moeder en haar jong dochtertje naast hem komen wonen, worstelt Jonathan met zijn verleden dat hij zo graag wil vergeten. Het Vlaamse ‘Muidhond’ is een gedurfde, heftige, maar ook genuanceerde film die op een kunstzinnige manier is vormgegeven.

Muidhond’ is vanaf 28 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

The Peanut Butter Falcon

The Peanut Butter Falcon © Roadside Attractions

The Peanut Butter Falcon’ vertelt het verhaal van Zak (Zack Gottsagen), een jongen met het syndroom van Down. Hij loopt weg uit zijn verzorgingstehuis omdat hij een professionele worstelaar wil worden. Zak ontmoet onderweg Tyler (Shia LaBeouf), een dief en visser, en er ontstaat een sterke band tussen de twee. Intussen probeert een sociaal werker (Dakota Johnson) hen op het spoor te komen. Een pakkend en origineel verhaal met sterke acteerprestaties!

The Peanut Butter Falcon’ is vanaf 29 april beschikbaar in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Naar de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx? Druk op de 'On Demand'- of 'Shop'-knop van je afstandsbediening!

Music Maestro

Willy geeft Belgische artiesten duwtje in de rug

Het zijn geen fijne tijden voor artiesten, zeker niet nu alle massa-evenementen gedurende deze zomer zijn afgezegd. Radiozender Willy steunt artiesten al vanaf het begin van de coronacrisis en lanceer

Proximus Pickx Live bij je thuis – Elke avond om 21u: een exclusief concert (25 – 29 mei)

Het bedrijfsleven komt stilaan op gang, en shoppen behoort ook opnieuw tot de mogelijkheden maar het coronavirus maakt het nog altijd onmogelijk om live een concert bij te wonen. Proximus doet daarom

AB Canapé: de Schotse synthpop van Chvrches

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canapé: sidder en beef dankzij de intense post-metal van Amenra

Nu de lockdownmaatregelen beetje per beetje worden versoepeld, komt het normale leven stelselmatig weer op gang. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepi

AB Canapé: fleurige flamenco met Rodrigo y Gabriela

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

'Topickx of the week' - Dena haalt de innerlijke gothic van stal

In de gloednieuwe Proximus Pickx-reeks 'Topickx of the week' zet comédienne Dena Vahdani elke week haar tanden in de wereld van de showbizz. In de tweede aflevering duikt de Brusselse in haar eigen ve

Klara biedt alternatief voor Koningin Elisabethwedstrijd

De laatste week van mei had normaal gezien de finale van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano moeten plaatsvinden. Omwille van de coronacrisis is de prestigieuze internationale muziekwedstrijd ec

Canvas brengt het mooiste van de Koningin Elisabethwedstrijd

Net als bij zoveel andere culturele evenementen heeft de coronacrisis er voor gezorgd dat de Koningin Elisabethwedstrijd 2020 voor piano dit jaar niet heeft kunnen plaatsvinden. Canvas wil de muziekli

AB Canapé: de kleurrijke Americana van Calexico

Het openbare leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikk

AB Canapé: de wereldbekende 'onbekenden' van Unknown Mortal Orchestra

Het leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikken. Om de

AB Canapé: Suarez, exotische schat van eigen bodem

Door het coronavirus moeten we allemaal in ons kot blijven. Om de pijn wat te verzachten en om de tijd te vullen, kan je dankzij AB Canapé concerten herbekijken vanuit je zetel. Deze concerten worden

AB Canapé: de instrumentale duizendpoot Xavier Rudd

Het leven komt stelselmatig weer op gang. De lockdownmaatregelen worden beetje per beetje versoepeld. Het zal echter nog even duren vooraleer we ergens opnieuw een live concert kunnen meepikken. Om de

Sport in de kijker

One day, one goal: Eden Hazard krijgt het stade Vélodrome stil

Voordat hij het mooie weer maakte bij Chelsea en Real Madrid, excelleerde Eden Hazard bij Lille. De Rode Duivel ontsteeg met zijn natuurtalent al snel de Ligue 1. Op 4 maart 2011 liet hij een staaltje

De ultieme elf van de Rode Duivels: de linkermiddenvelder

In de zesde aflevering in onze zoektocht naar het ultieme elftal van de Rode Duivels laten we je opnieuw kiezen uit een viertal kandidaten voor de felbegeerde positie van linkermiddenvelder.

One day, one goal: Kompany knalt City richting de titel

Vincent Kompany heeft gedurende de afgelopen 11 jaar in Engeland naam en faam gemaakt als één van de beste verdedigers ter wereld. Met Manchester City heeft hij meerdere malen op beslissende momenten

Tour de France: 10 klassementsrenners om naar uit te kijken

De wielerfans hebben opnieuw iets om naar uit te kijken!

Fratsen fnuiken tennistalent Nick Kyrgios

In de nieuwste aflevering van onze rubriek 'Enfants terribles' zoomen we in op Nick Kyrgios. De nog steeds maar 25-jarige tennisser draait al 7 jaar mee op het ATP-circuit, waarin hij vooral met zijn

Lance Armstrong: "Of ik kanker kreeg door dopinggebruik? Ik zeg niet 'neen'"

Zondagavond 24 mei ging de tweedelige ESPN-documentaire "Lance" in première. De documentaire, die in totaal 3 uur en 20 min in beslag neemt, overspant de jeugd, opmars en neergang van de voormalige 7-

On this day: de spectaculaire remontada van Liverpool in de CL-finale

Een van de meest sensationele en beklijvende Champions League-finales sinds het ontstaan van het kampioenenbal was ongetwijfeld die tussen AC Milan en Liverpool in 2005. Een verslag in geuren en kleur

One day, one goal: de sensationele afstandslob van Florenzi

16 september 2015, een half uur na de aftrap van AS Roma’s eerste groepswedstrijd in de Champions League. Rechtsback Alessandro Florenzi loopt langs de rechterflank over de middellijn. Hij kijkt een p

On this day: het inktzwarte afscheid van een Liverpool-boegbeeld

Na een carrière van 17 jaar, met 710 wedstrijdoptredens en 186 goals op de teller, nam heel Liverpool op 24 mei 2015 afscheid van een kind van het huis: Steven Gerrard. Als 'scouser' pur sang, geboren

One day, one goal: Daniel Van Buyten zet Rode Duivels op weg naar WK 2002

Daniel Van Buyten stond tijdens zijn carrière bekend om zijn lange manen en zijn sterke kopspel. Met een van zijn karakteristieke kopballen zette hij in 2001 de Rode Duivels definitief op weg naar het

On this day: de laatste dans van een balvirtuoos in Camp Nou

Na 24 jaar onder dak bij FC Barcelona betrad oude rot Xavi Hernandez op 23 mei 2015 een laatste keer de heilige grasmat van Camp Nou. Het was de allerlaatste thuismatch van de sierlijke balvirtuoos in

Hoe Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen Dortmund en Bayern het vuur aan de schenen leggen

Dit weekend staat met Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen een kraker bovenaan de Bundesliga op het programma. Beide teams slagen er de voorbije jaren steevast in om Borussia Dortmund en Bayern

Focus op films, series & tv

Nieuw op Netflix deze week

Heb je je favoriete serie in één ruk uitgekeken? Niet getreurd, want Netflix verrijkt elke week haar platform met nieuwe releases. Een greep uit het aanbod voor deze week.

Nieuw op Netflix

Netflix vuurt deze keer verschillende topreeksen en -films met een futuristisch kantje op je af.

De winter is opnieuw op komst op CAZ

Vanavond zendt CAZ de allereerste aflevering van de fantasyserie ‘Game of Thrones’ uit, een mooie kans om opnieuw kennis te maken met de mythische wereld die George R.R. Martin heeft gecreëerd. De ser

Reizen Waes: een opmerkelijke kijk op Japan

Toen Tom Waes in februari naar Japan trok, had hij niet durven vermoeden dat dit zijn laatste buitenlandse reis van dit jaar zou worden. Het nieuwe coronavirus zou er anders over beslissen. Toch laat

Lance Armstrong: "Of ik kanker kreeg door dopinggebruik? Ik zeg niet 'neen'"

Zondagavond 24 mei ging de tweedelige ESPN-documentaire "Lance" in première. De documentaire, die in totaal 3 uur en 20 min in beslag neemt, overspant de jeugd, opmars en neergang van de voormalige 7-

Nieuw in de Op aanvraag-catalogus: ‘Bad Boys for Life’!

Tinseltown was het Vlaamse regisseursduo Adil El Arbi en Billal Fallah al een tijdje aan het opgeilen en met ‘Bad Boys for Live’ is het meteen raak: hun eerste Hollywoodfilm ooit werd een kassasucces

Wie is de stem achter….. Caesar in de reboot van ‘Planet of the Apes’?

In dit format blikken we terug op acteurs en actrices die hun stem hebben gegeven aan iconische personages uit de animatiefilm of speelfilm. Deze keer is het de beurt aan Andy Serkis, de steracteur ac

Brad Pitt: van posterboy tot Hollywoodgod

De prestigieuze New York Times wijdde enkele maanden geleden zelfs een essay aan de schoonheid van acteur Brad Pitt. Om maar te zeggen: Pitt, ondertussen 56, is nog altijd hot in Hollywood. Niet slech

Niet te missen op tv (25 mei - 31 mei): 4 programma’s over seks, drugs en rock-‘n-roll

Het hoeft niet altijd dagelijkse kost te zijn!

Waarom je X-Men en The Avengers nooit samen aan het werk zult zien op een scherm

The X-Men en The Avengers kun je wel in hetzelfde magazine aantreffen, maar zul je nooit samen op een scherm zien. Spider-Man mag enkel met Captain America optrekken mits uitdrukkelijke toestemming va

Het beste geschiedkundig vertier op Netflix

Proximus Pickx grasduint in het rijke Netflixaanbod en schotelt je elke maand het beste voor dat momenteel te zien is op Netflix België. Iedere keer richten we onze blik op een ander genre. Deze maand

Zes must watch films om het weekend mee door te komen!

Een verlengd weekend biedt velen de kans om de zetel in te kruipen om naar een film of serie te kijken. Wij zochten uit welke films je dit weekend echt moet gezien hebben!

Nieuws van het esports-front

Verrassingen, teleurstellingen en sensaties: een terugblik op het reguliere seizoen van de Proximus ePro League

Enkele weken geleden volgde je de reguliere competitie van de Proximus ePro League. De competitie werd een adembenemend spektakel met heel wat verrassingen, omwentelingen en zelfs teleurstellingen. Di

VUB start met eerste universitaire opleiding e-sports

De Vrije Universiteit Brussel lanceert in oktober 2020 met "Expert Class in Esports Management" als eerste universiteit in de Lage Landen een postuniversitair programma voor e-sports als specifiek vak

European Leagues Stay2Score: volg de ontknoping live

De Stay2Score European Leagues-toernooi kent zijn ontknoping; de halve finales en de finale zijn live te volgen op zaterdag 23 mei op de zender Proximus Pickx Live en het Twitch-kanaal van Proximus.

Rainbow Six Benelux League: Epsilon in moeilijkheden, Defusekids is gekwalificeerd

Epsilon heeft een slechte week achter de rug. Het team valt van het podium en blijft binnen het bereik van de eerste achtervolgers. Defusekids onderstreept daarentegen zijn leiderschap. Achter DK volg

NumberOne: TheDice, Lamiff en Tenerife Titans nemen de leiding

Het Counter Strike: Global Offensive NumberOne-circuit is nu goed en wel vertrokken. Na de tweede kampioenschapsdag lijken drie teams zich te onderscheiden van de concurrentie. Donderdagavond begon me

Zijn de Belgische spelers op niveau op FIFA 20?

Deze week vergelijken we het niveau van de Belgische spelers op FIFA 20 met de andere spelers op de planeet. Worden onze landgenoten beter of slechter beoordeeld dan andere voetbalsterren? Je leest he

Proximus ePro League Play-offs: speeldag 1

De zes amateurspelers zijn bekend, de 10 profspelers zijn er klaar voor; de eindfase van de competitie kan eindelijk beginnen. Ook de poules zijn verdeeld en die beloven erg spannend te worden.

ESL One: Road to Rio: Belg Nivera verrast, ontgoocheling voor Keoz

De weg naar de Major van Rio wordt lang voor de teams die zich willen kwalificeren. Twee Belgen begonnen hun reis afgelopen weekend, ondanks een gelijkaardig resultaat, met een verschillend gevoel. De

NumberOne is terug: dit zijn de resultaten van de eerste speeldag

De Counter Strike: Global Offensive NumberOne-competitie is opnieuw van start gegaan. De eerste wedstrijden van de Legend Stage werden op dinsdagavond afgewerkt. Het NumberOne-circuit op CSGO, in eers

Rainbow Six Siege: Ubisoft onthult zijn grote metamorfose

Op woensdagavond onthulde Ubisoft zijn grote transformatie die reeds tijdens de laatste Six Invitational werd aangekondigd. Het gloednieuwe competitiesysteem begint met nationale competities. De herzi

Valorant: “ScreaM” behaalt opnieuw een podiumplaats

Ook afgelopen weekend werd er een nieuw groot toernooi gehouden op Valorant. Op het toernooi, georganiseerd door de organisatie Solary, speelden verschillende Belgen zich opnieuw in de kijker. De Belg

Proximus ePro League: de play-offs komen eraan!

Na vijftien competitiespeeldagen tussen de amateurspelers van elke club en na een kampioenschap dat al zijn beloftes wat betreft spanning heeft waargemaakt, maken we nu plaats voor de play-offs!De zes

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.