The Last Post: historische dramareeks op BBC Entertainment

Series | Vanaf 1 april kan je op BBC Entertainment kijken naar de Britse historische dramareeks The Last Post over de levens en liefdes van een groepje militairen in een Britse kolonie-eenheid midden jaren zestig.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Last Post is een zesdelige dramareeks van BAFTA-winnaar Peter Moffat, bekend van Silk, The Village en Criminal Justice. In de hoofdrollen herkennen we Jessie Buckley (Wild Rose, Judy), Jessica Raine (Call the Midwife, Baptiste), Jeremy Neumark Jones en Stephen Campbell Moore. Moffat liet zich voor de serie inspireren door zijn jeugdherinneringen: de carrière van zijn vader als ambtenaar in de Royal Military Police en de worsteling van zijn moeder om zich te gedragen zoals het leger van haar verwacht en haar behoefte om zichzelf te zijn.



Synopsis

The Last Post speelt zich af in de jaren zestig in Aden in Jemen. Daar is een eenheid van het Britse leger samen met hun families gestationeerd. Naast militair, zijn ze ook politiemannen die constant te maken hebben met dreigingen en opstanden. Wanneer de opstanden zich uitbreiden en er doden vallen, stellen veel militairen zich de vraag wat ze moeten doen. Moeten ze voldoen aan hun plicht of weggaan? Gaandeweg wordt iedereen op de proef gesteld.

Bekijk The Last Post vanaf 1 april elke woensdag om 21 uur op BBC Entertainment!

BBC Entertainment is beschikbaar op kanaal 27 in Vlaanderen en kanaal 277 in Brussel in de tv-optie Family op TV van Proximus Pickx.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top