DRG trekt het shirt aan van Solary

Door Proximus

Deel dit nieuws

Enkele dagen geleden schreven we over het vertrek van Evan “DRG” Depauw bij team Vitality. Het Belgische wonderkind is terug met een zeer hoogstaand team voor de Lyon E-sport.

Vorig jaar kwalificeerde de toen 15 jaar oude DRG zich voor de Fortnite World Cup. Onder de miljoenen spelers die hun geluk beproefden, waren hij en Howard “Noward” Castiaux de enige twee Belgische vertegenwoordigers op dit wereldevenement in de Verenigde Staten.

De Belg kwam rechtstreeks over van TrainHard en kwam met mooie beloftes, zowel voor zichzelf als voor het team, bij Vitality terecht. Op 11 februari maakte de aankondiging van Team Vitality een einde aan de vele geruchten en vragen die in de Fortnite-community de ronde deden.

Zijn vertrek zou simpelweg verband houden met een administratief probleem dat hem verhinderde om voor de volle 100% het team te integreren. Evan had enkele uren na zijn vertrek aangekondigd dat hij zijn fans snel op de hoogte zou brengen van zijn nieuwe bestemming.

Solary was op zoek naar een nieuwe impuls sinds de transfers van Karim “Airwaks” Benghalia en Nicolas “Nikof” Frejavise naar Vitality.

Het is tijdens de Lyon E-sport dat de organisatie Solary, door middel van een nogal grappige video, de komst van twee nieuwe spelers heeft aangekondigd: Evan “DRG” Depauw en de Fransman Enzo “Magl” Da Silva, een controllerspeler op pc, die in het verleden onder andere voor MGA Esport en Supremacy uitkwam.

Je zal de twee nieuwkomers kunnen terugvinden tijdens hun slots op TV Solary Fortnite naast teamgenoten zoals Duong “Kinstaar” Huynh en Corentin “Hunter” Tardif.

© Solary

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top